Klasické termostaty sú použiteľné, ale nie natoľko efektívne, ako tie, ktoré môžete zakomponovať do systému domácej automatizácie. MCO HOME Fan Coil je termostat s podporou Z-Wave protokolu, vďaka čomu ho jednoducho pridáte do rôznych smarthome systémov. Inštaluje sa do elektrikárskej krabice a napájaný je z 230V siete.

Termostat je štvorpotrubný – určený na vnútornú reguláciu teploty. Využiteľný je pre systémy vykurovania, ale aj chladenia a ventilácie – vykurovanie vody, regulátory solárnej energie, tepelné čerpadlá alebo systémy vzduchovej ventilácie. Pripájanie jednotlivých externých zariadení je káblové.

Všetko pre vašu inteligentnú domácnosť a tento článok vám prináša SmarterHOME.sk:

 

Ochráňte svoju domácu sieť vďaka ESET Internet Security. Vyskúšajte si ho na 30 dní zadarmo.
Prednú časť termostatu tvorí sklenená tabuľa s displejom a 5 dotykovými tlačidlami, ktorými manuálne nastavujete vykurovanie, chladenie alebo ventiláciu. Zariadenie dokáže riadiť 3 rýchlosti ventilátora alebo elektrických hlavíc s inteligentnou kontrolou. Na displeji vidíte aj dátum/čas a nechýba ani integrovaný teplotný snímač, podľa ktorého sa môže proces vykurovania riadiť.

Najväčším benefitom je možnosť riadenia všetkých procesov v systéme domácej automatizácie a prispôsobovať vykurovanie, chladenie alebo ventiláciu aktuálnym podmienkam a výrazne šetriť na energiách.

Cena: 147 EUR

Zapožičal: SmarterHome.sk

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE