Testing United je testingová konferencia zameraná na všetky úrovne testerov, test manažérov, konzultantov a IT zamestnancov, ktorí prichádzajú do každodenného kontaktu s testingom.

Konferencia združuje odborníkov z rozšíreného regiónu strednej Európy, a tak rozširuje túto myšlienku pravidelným striedaním miesta konania medzi Viedňou, Prahou a Bratislavou od roku 2018. Budúcoročná konferencia sa bude konať v dňoch 4. a 5. Septembra, 2023 a bude prebiehať prvýkrát súčasne na troch miestach v Bratislave, na Miami a prostredníctvom 3D Virtuálnej Reality.

Staňte sa súčasťou Testing United komunity a užite si neuveriteľné 2 dni učenia a inšpiratívnych prednášok od popredných svetových expertov z QA sféry na dvoch trekoch súbežne. Môžete sa tešiť na prvotriedny catering, špeciálne miesto konania, súťaže a skvelú organizáciu.

Každoročne sa snažíme priniesť na Testing United konferenciu niečo nové, inovatívne. Tentokrát to budú hologramy. Konferencia medzi Bratislavou a Miami bude prepojená a tam, kde to časový posun dovolí budeme streamovať na pódium speakra z Miami v Bratislave a naopak. V 3D Virtuálnej Realite budete mať možnosť prepínať medzi dvoma mestami a tak si môžete užiť dokopy 36+ inšpiratívnych rečníkov našej konferencie.

TESTING UNITED 2023Zdroj: TESTING UNITED

Vízia metaverza – trvalého virtuálneho sveta, do ktorého sa môže zapojiť každý – sa zrodila v mysliach sci-fi autorov, no dnes formuje skutočné ambície popredných svetových značiek. V novej ére po COVID-19 sa metaverse stal viac než len jednoduchou hrou alebo platformou, a práve preto je témou konferencie “2023: Tester’s place in Universe, Metaverse & Beyond“. Praktické príklady, inšpiratívne riešenia a inovácie, to všetko môžete implementovať do svojej práce alebo do vlastného podnikateľského príbehu. Či ste pripravení alebo nie, Metaverse zmení svet, ako ho poznáme, v nadchádzajúcom desaťročí. Skúsení rečníci načrtnú zmeny, ktorým komunita ľudí v testingu čelí. Každý z nich vám ukáže svoj kúsok skladačky a po 2 dňoch konferencie získate kompletný obraz o ich príbehu.

Do 30 Septembra, 2022 je možne uplatniť „Super early bird“ zľavu vo výške 30%. Vstupenky je možné zakúpiť priamo prostredníctvom webových stránok www.testingunited.com, prípadne kontaktujte organizátora na tickets@testingunited.com

Článok vznikol v spolupráci s Testing United.

Značky: