Toto príslušenstvo sme si všimli už pri predstavení Samsung Galaxy S7 a S7 edge na výstave MWC v Barcelone.

S7Prislusko-16

Sú to špeciálne nástavce na kryt telefónu, ktoré obsahujú dva objektívy – teleobjektív a široký uhol záberu (rybie oko).

S7Prislusko

Toto príslušenstvo sa bude predávať ako dvojica, teda oba objektívy a k tomu patriaci kryt. Súčasťou dodávky je aj ochranný obal na objektívy.

S7Prislusko-5

Obal je špeciálny, dá sa rozdeliť na polovicu a potom si so sebou na cesty môžete zobrať v príslušnom obale tak teleobjektív ako aj objektív pre široký uhol záberu.

S7Prislusko-3

Ak chcete použiť niektorý z objektívov, treba ho naskrutkovať na obal. Trvá to asi 2 sekundy, je to naozaj rýchlo. Po nasadení objektívu na obal sa však už telefón nedá tak pohodlne dať do vrecka. Na fotografovanie je to ale v poriadku.

S7Prislusko-6

Oba objektívy sme vyskúšali, môžete si pozrieť výsledné fotografie.

Test 1 – Mesto

Test 2 – „Zátišie“

Test 3 – Kvetina

Zatiaľ nevieme o dostupnosti na slovenskom trhu, cena v zahraničí týchto objektívov je 149,90 Eur za kompletné balenie. Pri testovaní sme si pochvaľovali samotný kryt, ktorý dobre chráni telefón pre pádom. Keďže Galaxy S7 a Galaxy S7 edge používajú iní kryty, ide o odlišné balenia pre tieto dva modely.

S7Prislusko-14

TIP: Pozrite si ďalšie príslušenstvo pre Galaxy S7 a S7 edge

VIDEO touchIT: Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S7 a S7 edge

 

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.