Telefóny z rodiny Galaxy S21 sme otestovali v redakcii naozaj dôsledne. Mali sme naraz všetky tri modely a máte teda možnosť porovnávať.

Testovali sme každý z telefónov z rodiny Galaxy S21

Testovali sme každý z telefónov z rodiny Galaxy S21

Testujeme teda S21, S21+ a S21 ULTRA. V našom videu rozoberáme situáciu s tým, že súčasťou dodávky už nie je napájací adaptér ani slúchadlá. Mimochodom Galaxy S21 ULTRA je tak zhruba o 100 eur lacnejšia ako to bolo pred rokom pri príchode telefónu Galaxy S20 ULTRA. Rovnako došlo k miernemu zníženiu ceny napájacieho adaptéra, ak vychádzame z cien na stránke www.samsung.sk.

Rovnako diskutujeme o tom, čo spôsobí, že tento telefón už nemá šachtu pre microSD kartu a odporúčaným spôsobom uloženia multimediálnych súborov je cloudové úložisko na OneDrive. Ďalej hovoríme o vylepšeniach telefónu z pohľadu fotografovania a nakrúcania videa. Práve to je medziročne najlepšie zlepšenie rodiny Galaxy S21.

Spomenieme aj inteligentný prívesok SmartTag a slúchadlá BudsPro. Jednoducho komentujeme všetko, čo Samsung predstavil na svojom Unpacked evente v roku 2021.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.