Nasaďte si slúchadlá JBL Everest 310 a zažijete až 20 hodín bezdrôtovej slobody. Ide o mostové slúchadlá, ktoré si dáte pohodlne na uši. Náušníky dobre priliehajú k ušiam. Slúchadlá majú legendárny zvuk JBL Pro Audio a zamerané sú hlavne na pohodlné nosenie aj pri dlhodobom používaní. Preto sú aj vyrobené z prvotriednych materiálov, nabíjací kábel je súčasťou dodávky.

Technológia ShareMe 2.0 umožní pripojiť a zdieľať hudbu s priateľmi do iných Bluetooth slúchadiel. JBL Everest 310 rýchlo nabijete, a to už v priebehu dvoch hodín. Majú elegantný plochý dizajn a kompaktné pevné prenosné puzdro. Vďaka tomu budú dokonalým spoločníkom aj pri rušnom životnom štýle.

Vstavaný mikrofón sprostredkuje naozaj čisté telefonické hovory a jednoduché ovládače na náušníku umožnia ovládať prehrávanie hudby – nastaviť si môžete hlasitosť a posuv v rámci skladieb. K dispozícii sú v dvoch kovových povrchových úpravách – čiernej a striebornej.

Cena: 199 EUR
Zapožičal: www.jbl.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.