Ide o reproduktor s FM rádiom a budíkom s označením Creative Chrono. Na prednej strane má veľký biely LED displej zostavený zo 7 segmentových častí. Reproduktor sa dá pripojiť cez AUX kábel, Bluetooth alebo do neho vložíte microSD kartu s vlastnou hudbou, a je tu možnosť zapnúť si FM rádio. Displej má tri úrovne podsvietenia, zobrazuje čas alebo frekvenciu FM rádia. Dá sa aj vypnúť a tak nebude počas spánku rušiť. Najnižšia intenzita osvetlenia je ale vhodná vo funkcii hodín na nočnom stolíku. Chrono sa dá kompletne ovládať cez tlačidlá na hornej strane. Môžete ho však spojiť s aplikáciou Sound Blaster Connect pre Android a iOS. Budík je treba nastaviť priamo na reproduktore.

Odolá náhodnému poliatiu a má certifikáciu IPX5. Hlavný reproduktor je na hornej strane, naspodku je pasívny žiarič. Reproduktor sa dá postaviť na displej (po obvode má ochrannú gumu) a získate tak smerovo orientovaný zvuk. Tento reproduktor sa nám zapáčil hudobne a zvuk bol vyvážený so silnejšími basmi, než sme pôvodne očakávali. Nabíja sa cez microUSB kábel a hudbu vydrží prehrávať 8 hodín.

Cena: 49,99 EUR
Zapožičal: Creative

Tento článok vyšiel aj v tlačenom vydaní TOUCHIT č. 11/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.