Aj čistenie zubov vás začne baviť. Hlavne, ak si ho prepojíte s mobilom a začnete si užívať čistenie zubov ako u profesionálneho zubára. Táto zubná kefka Braun Oral-B Genius 9000 prichádza so štyrmi náhradnými čistiacimi hlavicami, ktoré sú určené na rôzne úkony – napr. bielenie zubov, hĺbkové alebo každodenné čistenie.

Súčasťou dodávky je aj cestovné puzdro, ktoré jednak chráni kefku, tiež sa dá cez puzdro nabíjať a uložiť si sem môžete dve čistiace hlavice. Ďalej je tu klasický nabíjací adaptér a tiež držiak na mobilný telefón. Pomocou neho si mobil pripevníte tak, aby ste naň dobre videli.

K tomu vám pomôže inštalácia kefky, ktorá poradí aj optimálnu polohu mobilu. Počas čistenia zubov na mobile vidíte, ktorú časť zobov si máte práve čistiť a tiež vám mobil poskytne informáciu, kedy pri čistení príliš tlačíte na zuby a nedosahujete tak optimálny účinok. Na displeji ale tiež vidíte aktuálne správy, ktoré si môžete počas dvojminútového čistenia prečítať. Tiež sa vám zobrazí informácia o aktuálnom počasí. Ak si zabudnete umyť zuby, mobil vám to pripomenie.

Prirodzene, umývať zuby si môžete aj bez mobilu, vtedy sa orientujete pomocou tzv. SmartRing krúžku. Plne nabitá kefka bude fungovať 12 dní používania (čistenie dvakrát denne). Použiť pritom môžete 6 režimov čistenia zubov, a síce každodenné čistenie, jemné čistenie, leštenie, masáž ďasien, intenzívne 3D čistenie a odstránenie baktérií z jazyka.

Cena: 177 EUR
Zapožičal: www.oralb.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.