Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei a Attila Végh prinášajú unikátnu výzvu, v ktorej demonštrujú funkciu nových slúchadiel od tohto výrobcu. Navyše ich môžete aj vyhrať: stačí si tipnúť a ste v hre o tri páry slúchadiel Huawei FreeBuds 4i.

Aktívne potlačenie hluku a 10 hodín hudby

Attila aktuálne na hudbu používa novinku – bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 4i od Huawei. A práve tie hrajú hlavnú rolu v novej výzve, ktorú si v spolupráci so známou značkou pripravil nielen pre svojich fanúšikov, ale aj pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitný zvuk.

O najznámejšom zápasníkovi MMA u nás je známe, že je fanúšikom netradičnej hudby. Nedávno prekvapil zverejnením svojho romantického playlistu, v ktorom sa priznal, že okrem vtipného maďarského hitu počúva aj slovenských interpretov. V jeho playliste dokonca nájdeme aj skupinu Elán.

Ako funguje aktívne potláčanie hluku (ANC), ktorú majú FreeBuds 4i ako jedine vo svojej kategórii? Attila predviedol túto funkciu v zábavnom videu, v ktorom odpovedá na tri otázky. Jeho odpovede však nie je počuť – veľmi podobne, ako by ste mali v ušiach slúchadlá so zapnutou funkciou ANC.

Okrem toho sa môžu slúchadlá pochváliť aj 10 hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie či funkciou rýchleho nabíjania. Stačí len 10 minút pripojenia k nabíjačke a môžete slúchadlá používať ďalšie 4 hodiny.

Ako sa zapojiť do Huawei výzvy?

Stačí, ak pod video, uverejnené na Instagrame značky Huawei, napíšete vaše tipy, čo sú Attilove odpovede na tri jednoduché otázky. Každý tip sa počíta, správny aj nesprávny – stačí pridať komentár a ste v hre o 3x Huawei FreeBuds 4i v hodnote 79 eur. Možnosť zapojiť sa a vyhrať máte len do stredy, 14. apríla do polnoci.

Značky: