Potešte svojich blízkych štýlovým darčekom.

Canyon má vo svojej ponuke veľké množstvo príslušenstva nielen pre hráčov. To sa vyznačuje dostupnou cenou, skvelou funkčnosťou a nápaditým dizajnom. Teraz sme pre vás pripravili tipy na vianočné darčeky, ktorými môžete potešiť svojich blízkych. Značka pri navrhovaní svojho príslušenstva kladie dôraz na kvalitu, nízku cenu a štýl. Presne v tomto duchu sa nesie aj náš výber.

Herné slúchadlá Shader

Herné slúchadlá Shadder GH-6 sú dostupné v čiernej a bielej farbe. Sú vybavené 50 mm meničmi s citlivosťou 110 dB a frekvenčnou odozvou 20 Hz – 20 KHz, vďaka čomu poskytujú vynikajúci zvukový zážitok. Mikrofón je všesmerový s citlivosťou -38 dB ± 3 dB. Súprava je vybavená bielym LED svetlom, ktoré jej dodáva štýlový vzhľad. Konektory USB a 3,5 mm jack (CTIA) umožňujú pripojenie k rôznym zariadeniam. Dodávaný 2 metrový kábel je vyrobený z PVC materiálu. Headset je kompatibilný s operačnými systémami Windows a macOS.

Cena: 24,99 eur

Herné slúchadlá Shader

Herné gamepady CND-GP02, CND-GPW02 a GPW04

Zariadenie podporuje režimy X-input a D-input a má 12 programovateľných tlačidiel, takže si môžete prispôsobiť a vylepšiť svoj herný zážitok. 22 tlačidiel vás nadchne počas dlhotrvajúcich herných seansí a 2 metre dlhý kábel umožňuje hrať z ľubovoľného miesta.

Gamepad Canyon Brighter GP02 je kompatibilný s počítačmi so systémom Windows, Nintendo Switch, zariadeniami so systémom Android a PS3 (GPW04 aj pre PS4). Nemusíte sa obávať zložitých inštalačných postupov – tento gamepad je Plug & Play. Stačí ho pripojiť cez USB a je to. Vstavaný vibračný motor vás vtiahne do herného sveta tým, že ucítite každý náraz a zrážku. Gamepad je dostupný v káblovej aj bezdrôtovej verzii.

Cena: 25,99 eur (káblová verzia CND-GP02)

Cena: 43,99 eur (bezdrôtová verzia CND-GPW02)

Cena: 44,99 eur (bezdrôtová verzia CND-GPW04)

Herné gamepady CND-GP02, CND-GPW02 a CND-GPW04

Prémiová optická myš M-10

Prémiová optická káblová myš Canyon je skonštruovaná pre optimálnu prácu s každým PC, alebo notebookom. Jej zásadnou vlastnosťou je poťah základne s nízkym trením, vďaka ktorému sa myš hladko kĺže po akomkoľvek stole, podložke, či inom pracovnom povrchu. Presný optický senzor a robustná konštrukcia umožnia pohodlnú a stabilnú prácu. Symetrický dizajn a nízka hmotnosť zase zabezpečia jednoduché obojručné používanie aj po dlhú dobu.

Cena: 4,99 eur

Tipy na vianočné darčeky od CanyonZdroj: TOUCHIT
Prémiová optická myš M-10

Bezdrôtová optická myš MW-22

MW-22 je bezdrôtová myš s duálnym režimom: môžete ju pripojiť cez Bluetooth 5.0 alebo pomocou USB, takže si vyberte pripojenie, ktoré vyhovuje vašim potrebám. Optický senzor disponuje variabilným nastavením DPI až do hodnoty 1600. Batéria je nabíjateľná a má pomerne dlhú výdrž vďaka kapacite 650 mAh a inteligentnému režimu šetrenia energie. Nechýba ani RGB podsvietenie, pri ktorom si môžete vybrať medzi 15 režimami alebo ho úplne vypnúť.

Štyri tlačidlá zaručene vydržia najmenej 3 milióny kliknutí, takže sa nezdráhajte a kliknite na čokoľvek, čo chcete. Myš je dostupná v atraktívnych pastelových farbách.

Cena: 17,99 eur

Bezdrôtová optická myš MW-22

Bezdrôtová Qi nabíjacia stanica WS-304

Nabíjacia stanica Canyon WS-304 funguje s väčšinou smartfónov a všetkých zariadení kompatibilných so štandardom Qi, vrátane iPhone, Apple Watch a AirPods. Je to stanica 3v1, takže všetky vaše zariadenia sa vďaka svojmu šikovnému dizajnu úhľadne zmestia na nabíjacie plochy. Efektívna nabíjacia vzdialenosť je až 8 mm, takže môžete nechať zariadenie v púzdre. Inteligentná čipová sada Chipvision podporuje rýchle nabíjanie, efektívne reguluje parametre nabíjania a zabraňuje prehriatiu. Protišmykový povlak zaisťuje ochranu vašich zariadení, a LED ambientné svetlo vám umožní sledovať situáciu rýchlym pohľadom.

Cena: 59,99 eur

Tipy na vianočné darčeky od CanyonZdroj: TOUCHIT
Bezdrôtová Qi nabíjacia stanica WS-304

Prenosná bezdrôtová Qi nabíjacia stanica WCS-305

Táto kompaktná stanica je kompatibilná s väčšinou smartfónov a zariadení podľa štandardu Qi, vrátane iPhone, Apple Watch a AirPods. Umožňuje nabíjať až tri zariadenia súčasne. Podporuje technológiu Quick Charge, chráni zariadenia pred prehriatím a inými hrozbami a riadi proces nabíjania. Po zložení má WS-305 vreckovú veľkosť.

Vysoká efektívna nabíjacia vzdialenosť stanice zaisťuje, že sa vaše zariadenia nabíjajú bez námahy s neporušenými obalmi. Vaše prístroje sú v dobrých rukách vďaka protišmykovej povrchovej úprave, ktorá poskytuje dodatočnú ochranu, a okolité LED svetlo vás informuje na prvý pohľad.

Cena: 56,99 eur

Tipy na vianočné darčeky od CanyonZdroj: TOUCHIT
Prenosná bezdrôtová Qi nabíjacia stanica WCS-305

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart)Nay a Datacomp.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Canyon.

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.