Spoločnosť Verbatim vybrala niekoľko svojich produktov, ktoré by mohli potešiť vás alebo vašich blízkych ako darček pod vianočným stromčekom.

MediaShare Wireless Mini (PN 49160)

mediashare_web2016_8_nowat

Verbatim MediaShare Wireless Mini je ľahké bezdrôtové streamovacie zariadenie. Ak je vložená pamäťová karta microSD, stáva sa z neho bezdrôtový USB disk umožňujúci zálohovanie a prenos dát. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu môžu používatelia pristupovať k obsahu microSD karty a zdieľať alebo streamovať dáta (fotografie, hudbu a videá) s až 5 zariadeniami (napríklad tablety/smartfóny s iOS alebo Androidom) naraz. Pri plnom nabití cez prakticky vstavaný USB konektor umožňuje zariadenie až 3 hodiny nepretržitej prevádzky a nabíjanie môže prebiehať i počas jeho používania.

Verbatim MediaShare Wireless Mini stojí 25,99 eura.

Dual USB Portable Power Pack 10.400 mAh, 2,1 A output (PN 49952)

dual-usb-portable-power-pack_web2016_8_nowat

Rad Verbatim Power Pack sa okrem iného hodí na obchodné alebo rekreačné cesty a vonkajšie expedície ako táborenia či výlety. Všetky produkty tohto radu sú teraz vybavené indikátormi, ktoré na displeji zobrazujú buď aktuálny stav nabitia batérie, alebo samotný proces nabíjania. Spolu s veľmi elegantným prepracovaným dizajnom Verbatim Power Pack ponúka tiež 2 USB konektory a vysoký výstupný prúd 2,1 A. Vďaka 10 400 mAh batérii a  dvom USB konektorom môžete nabíjať širokú škálu zariadení, ako sú tablety iPad, telefóny iPhone, prehrávače iPod, smartfóny s nabíjacím konektorom micro USB a bezdrôtové náhlavné súpravy Bluetooth.

V predaji exkluzívne v sieti predajní DATART za cenu 25,99 eura.

Pamäťové karty Pro+ a Pro microSD

microsd_verbatim_web2016_8_nowat

Pamäťové karty Pro+ microSD spoločnosti Verbatim sú ideálne na zachytenie 4K Ultra HD videa a fotografií z akčných kamier, ako sú GoPro, drony aj pokročilé DSLR a videokamery. Verbatim Pro+ microSD dosahuje štandard triedy 10 a UHS-I Speed Class 3 (U3) s rýchlosťou čítania až 90 MB/s a rýchlosťou zápisu až 80 MB/s. Je k dispozícii vo formáte SDHC (Secure Digital High Capacity) s 32 GB kapacitou. Rad Pro, ktorý tiež spadá do UHS-I Speed Class 3, má rýchlosť čítania 90 MB/s a rýchlosť zápisu až 45 MB/s. Rady Pro a Pro+ tvoria vysokokvalitné, spoľahlivé a ultrarýchle pamäťové karty, ktoré sú k dispozícii tiež v štandardnom formáte SD.

Externá Slimline CD/DVD napaľovačka (PN 98938)

slimline-cd_dvd_web2016_8_nowat

Čím ďalej tým viac výrobcov notebookov vynecháva optickú jednotku, aby sa ich modely mohli pochváliť svojou tenkou konštrukciou. CD a DVD ale stále patria medzi najpoužívanejšie typy médií. Verbatim ponúka riešenie v podobe externej CD/DVD Slimline napaľovačky. Pokiaľ vlastníte notebook, ultrabook či netbook, je toto malé zariadenie presne to, čo potrebujete. Môžete ho používať na inštaláciu softvéru alebo na vytváranie záloh. Externá CD/DVD Slimline napaľovačka Verbatim je napájaná z portu USB, takže nepotrebujete žiadny napájací adaptér. Je len o niečo väčšia ako DVD a ľahko sa vojde do vrecka.

K dispozícii v predajniach Datart, ElectroWorld a retailoch ALZA, CZC, KASA a MALL za cenu 25,99 eura.

Značky: