Jeseň už je v plnom prúde, a aj keď ešte nesneží, zima na seba určite nenechá dlho čakať. Poďte sa pripraviť na Vianoce s predstihom, nech si ušetríte zbytočný stres a máte čas venovať sa svojim blízkym. HP má pre vás tento rok opäť veľa luxusných nápadov, čo im alebo aj sebe kúpiť pod stromček.

Vyberie si naozaj každý – rad OMEN od HP nadchne fanúšikov počítačových hier, ktorí si budú môcť užiť dokonca aj virtuálnu realitu, hybridný počítač Spectre sa zase hodí pre flexibilných používateľov, ktorí sa doteraz nerozhodli, či by pre nich bol lepší laptop alebo tablet a zároveň odmietajú akékoľvek výkonnostné kompromisy a vyberú si aj priaznivci klasických notebookov, ktorí sa môžu tešiť na vynikajúci displej a dlhú výdrž batérie, s ktorými zvládnu akúkoľvek úlohu, ktorú si pre svoj nový prístroj pripravia. A nechýbajú samozrejme ani štýlové tlačiarne na čele s novým vreckovým Sprocketom, ktorý sa s vami môže vydať na lov momentiek doslova kamkoľvek.

Laptop OMEN od HP 15 už sa teší na akúkoľvek výzvu, pred ktorú ho postavíte, kedykoľvek a kdekoľvek. Vybavený je tým najvýkonnejším hardvérom a na prvý pohľad ohromí svojím nabrúseným vzhľadom inšpirovaným požiadavkami samotných hráčov. S týmto prístrojom pre vás bude hračka ovládnuť akúkoľvek hru. OMEN od HP 15 ponúka rýchle procesory a displej s 4K rozlíšením pre najlepší herný zážitok. S touto mašinou budete pripravení aj na novú generáciu najnáročnejších AAA počítačových hier.

Ceny začínajú od 1039 €

 HP Spectre x360 sa môže pochváliť bezkonkurenčnou všestrannosťou so štyrmi praktickými módmi, poriadnym výkonom a kvalitným spracovaním, ktoré vás neprestane ohromovať. Nenechajte sa ničím obmedzovať, s týmto prístrojom zvládnete aj tie najnáročnejšie dni vďaka jeho odolnému hliníkovému telu, rekordnej výdrži batérie, funkciou rýchlonabíjania HP Fast Charge a bleskurýchlemu procesoru Intel Core. Pridajte displej takmer bez rámu a možnosť použitia Windows Ink s perom, ktoré je citlivé na zmeny tlaku a ponúka prirodzený pocit z kreslenia, a máte dokonalý prístroj pre kreatívneho užívateľa. Duálne reproduktory HP, funkcia HP Audio Boost a profesionálne vyladenie od spoločnosti Bang & Olufsen už predstavujú len dokonalú audio čerešničku na tejto počítačovej torte.

 

Ceny začínajú od 1139 €

 Celkom nový laptop HP Spectre 13 vám so svojím dotykovým displejom otvorí úplne nové obzory v kvalite obrazu. Tento najtenší dotykový laptop na svete sa vyzbrojil výbavou, ktorú skutočne oceníte. Aj v tak malom tele nájdete prémiové ozvučenie od Bang & Olufsen a s nekonečnou výdržou batérie vám nebude nič brániť v rozlete. Určite si užijete aj novú FHD kameru so schopnosťou rozpoznania tváre, ktorá vás bezpečne prihlási do systému cez Windows Hello, a s ktorou dostanú aj videohovory úplne iný rozmer.

Ceny začínajú od 1329 €

 

 Výkonný laptop sa výborne hodí na cesty, ale keď príde na prácu pri stole alebo sledovanie filmov, je oveľa pohodlnejší poriadny monitor. Tak prečo si na Vianoce neurobiť radosť? HP má v rukáve napríklad 27-palcový zakrivený monitor HP 27. Jeho obrazovka s ostrejším zakrivením 1800R vás doslova obklopí a ponúkne neuveriteľne realistický obraz aj prirodzenejšie zorné pole. Okrem toho jeho technologické riešenie umožňuje úžasne presné zobrazenie farieb, hlbšie podanie červených odtieňov a jasnejšie podanie bielej s vynikajúcim farebným kontrastom – navyše v rozlíšení Full HD. A snáď ani netreba zdôrazňovať jeho moderný a štýlový dizajn s minimálnymi okrajmi okolo obrazovky, vďaka ktorému sa stane ozdobou každého pracovného priestoru.

Monitor HP 27 kúpite za 299 €

Patríte stále medzi tých, ktorí si fotky radi vyvolávajú, ale otravuje vás nekonečné čakanie, než sa vám výsledok dostane do rúk? Poproste Ježiška o vreckovú tlačiareň HP Sprocket a máte po probléme. S tou si totiž akúkoľvek fotku vytlačíte okamžite priamo z mobilu alebo tabletu rovnako ľahko, ako by ste ju zdieľali na sociálnych sieťach. V aplikácii môžete fotky upravovať pomocou filtrov, rámčekov, nápisov atď. A vytlačenú fotku možno vďaka špeciálnemu fotopapieru kamkoľvek nalepiť ako samolepku. Táto tlačiareň môže ísť navyše všade s vami, pretože nie je o nič väčšia ako váš telefón.

Tlačiareň Sprocket s 10 ks fotopapiera kúpite za 128 € balíček s 20 ks fotopapiera na doplnenie za 13,30 €

 

Ak hľadáte pre svojich blízkych dizajnový a zároveň praktický doplnok do domácnosti, nepomýlite sa s tlačiarňou HP Deskjet Ink Advantage 3700. Zvládne tlač, skenovanie aj kopírovanie, bez problémov sa všade zmestí – tiež nezískala titul najmenší All-in-One tlačiarne na svete len tak – a výborne vyzerá. Vybrať si môžete zo šedej, tyrkysovej a červenej varianty. A vďaka bezdrôtovému pripojeniu ju môžete používať v podstate z akéhokoľvek mobilného zariadenia. Uznajte, taká vec nemôže pod stromčekom chýbať.

 Tlačiareň DeskJet Ink Advantage 3700 kúpite za 59 €

 

Značky: