Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson predstavuje najnovšiu radu zariadení WorkForce Pro na čele ktorej stojí model WF-C5790DWF. Tieto tlačiarne sú ideálne pre malé pracovné skupiny. Množstvo energie, ktoré spotrebujú pri tlači, je až o 90 % nižšia ako u porovnateľných laserových modelov.

Napriek tomu majú vysokú rýchlosť tlače a dosahujú najkratšieho času výstupu prvej strany (FPOT) pri farebnej ako aj čiernobielej tlači v porovnaní s rovnakými laserovými modelmi: v úspornom režime len sedem sekúnd. Taktiež disponujú najvyššou rýchlosťou farebného skenovania vo svojej triede – 24 obr./min. Všetky štyri modely novej rady zvyšujú produktivitu firmy, šetria peniaze, energiu a prinášajú minimálne 50% úsporu nákladov na farebnú tlač. Nový systém zásobníkov na atrament umožňuje ich jednoduchšiu výmenu a ponúka väčšiu vyťaženosť – až úctyhodných 10 000 strán čiernobielej alebo 5 000 strán farebnej bez výmeny spotrebného materiálu modelov PDL.

Marcel Divín, Branch Office Manager spoločnosti Epson CZ & SK, hovorí: „Táto rada tlačiarní a multifunkčných zariadení pre malé pracovné skupiny je stvorená pre firemné prostredie, a to pre malé kancelárie a veľké firmy, ktoré napr. doteraz bežne využívali laserové zariadenia a teraz chcú znížiť náklady, zvýšiť produktivitu a ušetriť čas. Tlačiarne firmám taktiež zabezpečia zníženie dopadu na životné prostredie a zvýšenie reputácie v oblasti spoločenskej zodpovednosti firiem.“

Nová rada tlačiarní s atramentovou technológiou ponúka bezproblémovú tlač a nenáročná údržbu. Bez zahrievania a manipulácie na viac umožňuje väčšiu flexibilitu pri voľbe média. Tato séria má kapacitu 330 listov papiera, čo  je najväčšia štandardná kapacita na trhu v tejto triede.

Pretože sú tlačiarne navrhnuté hlavne pre firmy, ponúka software a nástroje pre splnenie potrieb rôznych užívateľov. Nástroje a software, ako sú Email Point fór Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro a Správca zariadenie Epson spolu s ďalšími funkciami, ktoré nie sú zamerané len na tlač a skenovanie výrazne obohacujú novú radu tlačiarní. Epson Open Platform a spolupráca s nezávislými dodávateľmi softwaru prinášajú ďalšie riešenia, ako je software pre správu tlače PaperCut. Technológie NFC podporuje tlač z mobilných zariadení, a umožňuje tak užívateľom tlačiť z ktoréhokoľvek miesta. Série WF-C5000 je dostupná prostredníctvom balíčka spravovaných tlačových služieb Epson Print365. Tie zahŕňajú plnohodnotný servis a podporu plynulej, bezproblémovej tlače a nižšie náklady.

Značky: