Canon predstavil rýchlu, ľahkú a kompaktnú tlačiareň PIXMA PRO-200 formátu A3+.

Je vhodnou voľbou pre fotografických nadšencov a umožňuje tlačiť vysoko kvalitné snímky na mnoho rôznych formátov a typov papiera s rôznymi textúrami zo smartfónu, tabletu alebo počítača bez obáv o výslednú fotografiu. 

Táto tlačiareň, ktorá v produktovej rade nahrádza model PIXMA PRO-100S, tlačí do formátu A3+ a využíva k tomu systém 8 atramentov na báze farbív. Výsledkom sú jasné a sýte farby s mimoriadne temnou čiernou. Schopnosť vytlačiť stranu za krátkych 90 sekúnd umožňuje fotografom svoje snímky plynulo spracovávať a hneď v ďalšom okamihu ich privádzať k životu. Rozmerný displej s uhlopriečkou 3″ uľahčuje riadenie celého procesu tlače prostredníctvom prehľadného používateľského rozhrania. K dispozícii máte celý rad možností tlače, vrátane využitia softvéru Canon Professional Print & Layout, ktorý zefektívňuje proces spracovania snímky od obstarania až po samotnú tlač.

Sýte farby, vysoká kvalita tlače

Tlačiareň PIXMA PRO-200 prináša výrazný pokrok oproti svojmu predchodcovi. Canon v prípade tlačiarne PIXMA PRO-200 rozšírila sadu atramentov na 8. Ide o systém atramentov na báze farbív, ktoré sú zárukou vysoko kvalitných, nádherne tónovaných fotografií v živých farbách. Tlačiareň sa môže pochváliť vylepšeným pokrytím farebného priestoru v troch oblastiach: červenej, modrej a čiernej. Výsledkom sú atraktívnejšie fotografie aj pri tlači na formát A3+.

Pracujte produktívne a tlačte s istotou

Je mimoriadne ľahká a váži iba 14,1 kg. Oproti svojmu predchodcovi je o 15% menšia. Je preto dobrým spoločníkom do domácnosti alebo malého ateliéru. Nový praktický trojpalcový LCD displej umožňuje pri práci jednoducho kontrolovať hladinu atramentov a nastavenia tlače. Vďaka jednoduchému ovládaniu a bleskovej rýchlosti tlačiarne môžete pohotovo tlačiť svoje snímky vo vysokej kvalite.

Nad tlačou máte plnú kontrolu pomocou softvéru Canon Professional Print & Layout, ktorý je k tlačiarni PIXMA PRO-200 dodávaný zdarma. Umožňuje zladiť farebnosť snímok na obrazovke a pri tlači tak dosiahnuť realistické podanie farieb. PIXMA PRO-200 podporuje aj mobilné pripojenie a Wi-Fi, čo výrazne uľahčuje tlač z rôznych typov zariadení. Okrem toho je tlačiareň vybavená funkciou kontroly krivo vloženého papiera. Funguje pri všetkých typoch papiera, vrátane umeleckých a zabezpečuje dokonalé zarovnanie každého výtlačku.

Kreativita na prvom mieste

Dokáže tlačiť bez okrajov nielen na umelecké, ale aj lesklé papiere. PIXMA PRO-200 tiež dokáže tlačiť aj na širokú škálu formátov papiera do veľkosti A3+ a na papiere neštandardnej dĺžky až do 99 cm od spoločnosti Canon či ďalších výrobcov. Schopnosť tlačiť na umelecké, lesklé a bežné tlačové médiá vrátane nového umeleckého papiera s hrubou textúrou – Canon Premium Fine Art Rough (FA-RG1) – rozširuje možnosti umeleckého vyjadrenia.

Pre tlačiareň PIXMA PRO-200 sa dajú stiahnuť ICC profily od obľúbených výrobcov papiera. Na internetovej stránke Creative Park sa vám otvárajú nové možnosti kreatívneho vyjadrenia – k dispozícii sú rôzne šablóny a predlohy, od pohľadníc a prianí po iné umelecké a ručné výtvory. Tlačiareň PIXMA PRO-200 pomáha realizovať tvorivé vízie aj vďaka kompatibilite s radom programov iných výrobcov, vrátane Adobe Lightroom a Photoshop, prostredníctvom zásuvných modulov softvéru Canon Professional Print & Layout.

Ďalšie informácie o tlačiarni PIXMA PRO-200 

 

Hlavné funkcie a vlastnosti tlačiarne PIXMA PRO-200:

  • Malé rozmery a kompaktné prevedenie
  • Vysokorýchlostná tlač
  • 3″ displej s používateľským rozhraním
  • Tlač bez okrajov do formátu A3+ na lesklé a umelecké médiá
  • Systém atramentov Chroma Life 100+ – nové zloženie atramentov
  • Automatická oprava zbiehavosti línií
  • Softvér Canon Professional Print & Layout
  • PictBridge WLAN
  • Široké spektrum podporovaných médií a formátov

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.