Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rok 2020 v réžii SPI/FilmBox by vďaka priehrštiu prvotriednych filmov s prémiovým obsadením mohol dostať meno Hviezdny rok.

Nech už tento rok prinesie čokoľvek, fanúšikovia SPI/FilmBox budú mať istotu, že na kanáloch FilmBoxu nájdu bezpečný prístav prvotriednej filmovej zábavy. Komédia, dráma či akcia. Tento rok si na svoje prídu všetci priaznivci kvalitných filmov a seriálov so špičkovým hereckým obsadením. A to na všetkých kanáloch FilmBox vrátane FilmBox Premium, FilmBox Extra, Filmbox Plus, či FilmBox Family vo veľkom množstve zahraničných aj českých diel. Filmbox bude v priebehu roka informovať divákov, na ktoré konkrétne české snímky sa môžu tešiť.

Zo zahraničnej tvorby prinesie FilmBox jeden z najvýznamnejších seriálových počinov posledných rokov, ktorý nielen mapuje osobnú drámu hlavného hrdinu, ale aj ukazuje bezmocnosť ľudí ponorených do závislostí dnešných dní. O tom rozpovie Patrick Melrose, hlavný hrdina v rovnomennom seriále, ktorého stvárnila britská hviezda Benedict Cumberbatch. Štipka humoru v každej časti minisérie Patrick Melrose bude zárukou nezabudnuteľného zážitku už vo februári na kanále FilmBox Premium.

Podobne osobný, no výrazne temnejší príbeh predostrie divákom Pam Grier ako nezabudnuteľná Jackie Brownová v rovnomennej dráme z prostredia drogovej mafie. Bude Jackie dosť prezieravá, aby sa dokázala vymaniť z osídiel organizovaného zločinu a uniknúť aj vyšetrovateľovi z FBI? Uvidíme na kanále FilmBox.

Od napätia je iba krok k poriadnej akcií. Príbehom o boji o Hodvábnu cestu s príchuťou exotického dobrodružstva sprevádza Adrien Brody a Jackie Chan. Film Boj o Hodvábnu cestu bude odvysielaný vo februári na kanále FilmBox Extra.

O uvoľnenie napätia a príjemné chvíle strávené v rodinnom kruhu sa postará FilmBox Family. Ben Stiller a Penélope Cruz zahviezdia v komédii z budúcnosti s názvom Zoolander II. Dobrodružným svetom detských „špiónov“ prevedie divákov pôvabná Jessica Alba v snímke určenej hlavne pre deti – Spy Kids 4D: Stroj času. A v uvoľnenej atmosfére sa o zábavu pre dospelých s kriminálnou zápletkou postarajú Starsky & Hutch na kanále FilmBox Plus.

Pre divákov FilmBoxu sú pripravené na tento rok aj ďalšie filmové lahôdky s top hercami, akými sú napríklad Tom Hanks, Nicole Kidman, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Keanu Reeves, Channing Tatum, či Morgan Freeman.

Zároveň vďaka online službe Filmbox Live môžu mať diváci k dispozícii svoj obľúbený film práve vtedy, keď sa im to bude najviac hodiť.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.