Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovší prírastok do rodiny nositeľných zariadení Huawei nesie názov WATCH Ultimate a ide dokonalé spojenie tradičných a smart hodiniek.

S využitím vzácnych a sofistikovaných materiálov, ktoré kombinujú s najnovšími smart funkciami, splnia požiadavky aj tých najnáročnejších dobrodruhov. Zároveň si ich môžete vziať ako doplnok k outfitu na luxusnú večeru. Tu je zoznam piatich najlepších inovácií, ktoré z nich robia jedny z najlepších smart hodiniek súčasnosti.

Vyrobené z prvotriednych materiálov

Od anatómie až po montáž, najnovšia vlajková loď smart hodiniek Huawei je navrhnutá tak, aby bola ešte o krok vpred pred konkurenciou.

Hodinky WATCH Ultimate sa môžu pochváliť telom zo zirkónovej zliatiny, čo je najtvrdší dostupný ľahký materiál. Tradične sa používa v prémiových hodinkách ako nadčasový detail, avšak v tomto prípade sa úplne po prvýkrát objavil v dizajne smart hodiniek, čo z nich robí dokonalú kombináciu inovácií a štýlu. Pevný materiál je 4,5-krát pevnejší a 2,5-krát tvrdší ako nehrdzavejúca oceľ, čo zaručuje, že hodinky WATCH Ultimate vydržia intenzívne fyzické aktivity, a zároveň si zachovajú štýlový vzhľad.

Nano-tech keramický rám dopĺňa ich odolné telo. S rámom, ktorý je 6 až 7-krát tvrdší ako nehrdzavejúca oceľ, majstrovské remeselné spracovanie a presné techniky dodávajú hodinkám WATCH Ultimate zvýšenú odolnosť proti poškriabaniu a korózii. Ciferník hodiniek chráni ochranné zafírové sklíčko, ktoré zároveň povrchu dodáva luxusný lesk. Smart hodinky sú dostupné v dvoch exkluzívnych farebných prevedeniach Voyage Blue a Expedition Black, ktoré sa môžu pochváliť prispôsobenými dizajnom vhodným pre slávnostné príležitosti aj pre extrémne vonkajšie podmienky.

Remienok HNBR, ktorý sa často používa v tradičných luxusných hodinkách, vás zaujme svojimi vynikajúcimi vlastnosťami proti opotrebeniu a vodeodolnosti. Navyše, vďaka vysokej pevnosti v ťahu je remienok hodiniek WATCH Ultimate flexibilný, no zároveň pevný, vďaka čomu poskytne odolnosť a podporu v každej situácii. Preto sú hodinky vhodné aj pre dobrodružných používateľov.

Ponor do 100 metrov

Pre tých, ktorí sa chcú ponoriť hlboko do neznáma, sú hodinky WATCH Ultimate ideálnou voľbou, keďže sú prispôsobené na podmorské dobrodružstvá. Po absolvovaní testov odolnosti voči vode podľa ISO 22810 a štandardných testov na potápačské vybavenie EN13319, sú hodinky certifikované, aby odolali fyzickým limitom každého potápača. Vďaka tomu sú ideálne pre morských prieskumníkov, ktorí chcú prekonávať samých seba a podávať rekordné výkony pod hladinou.

Navyše, smarthodinky dosahujú vodotesnosť 10 ATM a podporujú ponor do hĺbky až 100 metrov. Hodinky majú na spodnej strane zabudovaný mikrofón a reproduktor, ako aj vysokú odolnosť voči vode aj v hĺbke, čo je z hľadiska štruktúry náročné, no pôsobivé.

Takáto úroveň výkonu je v bežných inteligentných hodinkách bezprecedentná. Konkurenčné smart hodinky, ktoré podporujú zvukové funkcie a vodotesnosť 10 ATM, umožňujú v súčasnosti potápanie do hĺbky iba 40 metrov. To opäť podčiarkuje poprednú technológiu hodiniek WATCH Ultimate.

Vďaka špeciálnej vrstve vodného filtra na úrovni mikrónov, ktorá dosiahla najvyššiu doteraz zaznamenanú odolnosť voči tlaku vody, sú hodinky WATCH Ultimate ako stvorené pre potápačov.

Technologická dokonalosť pre námorných dobrodruhov

Hodinky WATCH Ultimate ponúkajú niekoľko možností potápania do hĺbky 100 m, so štyrmi režimami potápania (rekreačný potápačský ponor, technický potápačský ponor, voľný ponor a meradlo), vďaka čomu sú ideálne pre ambicióznych potápačov, pre ktorých je potápanie výzvou.

Režim potápania poskytuje potápačovi profesionálne údaje o ponore, vrátane hĺbky, rýchlosti, teploty či ďalších fyziologických parametrov. Hodinky WATCH Ultimate využívajú Bühlmannov algoritmus a dokážu zobrazovať Gradient Factor (GF), OT+3 a +OD+5, čím poskytujú pokročilým potápačom dôležité informácie pri podmorskom objavovaní.

Režim freediving zase poskytne informácie o hĺbke, rýchlosti a teplote tak, aby boli vždy na dosah ruky používateľa. Tréning apnoe a tréningový režim so zadržaním dychu sú ďalšie športové režimy zabudované do nových hodiniek, vďaka čomu sú ideálne na tréningy freedivingu. Ďalšou inovatívnou vlastnosťou hodiniek WATCH Ultimate je, funkcia pozostávajúca až z 20 typov pripomienok a vstavaného bzučiaka s vibráciami, ktoré zaisťujú komplexnú ochranu potápača.

Nová definícia dobrodružstva nad hladinou

WATCH Ultimate boli skonštruované pre všetky dobrodružstvá nad aj pod hladinou. Vďaka úplne novému režimu Expedition sú prispôsobené aj pre náročné outdoorové aktivity. Tento režim vyhovuje tým, ktorí túžia po nových dobrodružstvách – nezáleží na tom, či sa vyberiete do púšte, kempovať alebo na turistiku. Hodinky sú pripravené na každé extrémne prostredie.

Novinka je vybavená funkciou dvojfrekvenčného päťsystémového GNSS pre presné určovanie polohy za každých okolností. Nemusíte sa teda báť, že sa počas športovania v lese či túry stratíte. Podporujú podrobné zobrazenie údajov používateľa, vrátane nepretržitého označovania bodov polohy, trasových bodov a tréningových programov.

Hodinky WATCH Ultimate sú navrhnuté tak, aby strážili zdravie svojho majiteľa a poskytovali mu nepretržité zobrazenie všetkých dôležitých údajov, vrátane merania kyslíka v krvi a srdcovej frekvencie. Sú spárované s dôležitými informáciami o životnom prostredí, ako je nadmorská výška, tlak vzduchu, výstrahami pred nepriaznivým počasím, ako aj o východe a západe slnka. Vďaka tomu budete vždy informovaní o zmenách počasia.

Tieto vlastnosti umožňujú rýchly prístup k sofistikovaným funkciám aj v rukaviciach. Kliknutím na asistenčné tlačidlo spoločnosť Huawei predefinovala užívateľský zážitok a zlepšila používateľskú skúsenosť poskytnutím bezproblémového prístupu ku komplexným funkciám.

Bleskovo rýchle nabíjanie so zvýšenou výdržou batérie

WATCH Ultimate dopĺňajú svoj inovatívny dizajn a výkon vynikajúcou výdržou batérie. Vďaka technológii bezdrôtového rýchleho nabíjania novej generácie sa nabíjajú o 29 % rýchlejšie ako predchádzajúce generácie Huawei a môžu sa pochváliť 2-týždňovou výdržou batérie. To znamená, že sa hodinky nabijú na 25 % už za 10 minút a 100% plného nabitia zvládnu za hodinu. Bleskové nabíjanie umožňuje držať krok s rýchlym životným štýlom.

Novinka predstavuje dokonalé spojenie praktického, no zároveň elegantného dizajnu so sofistikovanými technologickými funkciami. Hodinky WATCH Ultimate sú novým dokonalým spoločníkom pre každého, kto miluje dobrodružstvo a klasickú estetiku tradičných hodiniek – od skúsených horolezcov až po nadšencov potápania.

Značky: