Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nie je to tak dávno, čo spoločnosť Huawei a jej sesterská značka HONOR museli začať hľadať nové technologické riešenia. Ubehol rok a máme aj na slovenskom a českom trhu mobilné telefóny s vlastným obchodom s aplikáciami. Ktoré sú najsťahovanejšie hry do mobilov z nedávno predstaveného obchodu s aplikáciami AppGallery, ktorý nájdete na najnovších telefónoch HONOR?

Game of Sultans

Game of Sultans je vzrušujúca nová RPG hra na simuláciu ríše, v ktorej sa môžete zoznámiť so životom sultána, kráľa Európy a Stredného východu! Každý detail bol vypracovaný tak, aby sa hráči mohli ponoriť do vzrušujúcich bojov, vojenskej stratégie, spravovania ríše aj politických intríg.

Cut the Rope: Magic

Populárna mobilná hra Cut the Rope sa dočkala ďalšieho dielu, ktorý má podnázov „Magic“. Je to skvelý doplnok k čoraz populárnejším logickým hrám Cut the Rope. Úlohou každého kola je nakŕmiť roztomilú príšerku pomocou odsekávania lán, na ktorých visia dobroty. Táto hra bude určite baviť všetky vekové kategórie.

Nitro Nation: Drag and Drift

Ak ste videli film Rýchlo a zbesilo, máte celkom dobrú predstavu o tom, čo vás v tejto hre čaká. Vašou úlohou je presvišťať rovinkou rýchlejšie než protivník. Za víťazstvá, ktoré dosiahnete, dostanete finančnú odmenu, za ktorú si váš automobil postupne rôzne upravíte, teda vytuníte, aby ste mali šancu zvíťaziť aj nabudúce.

Flight Simulator Pro

Sú hry, ktoré majú za úlohu priniesť čo najviac realistických vlastností a simulácií. To najlepšie z oboch žánrov prináša Flight Simulator Pro s obrovskou základňou oddaných nadšencov a leteckých fanatikov. Povedzte sami (bez ohľadu na to, aký žáner normálne hrávate), nemáte chuť na trochu vzduchoplavby? 

Magické klavírne dlaždice

Magic Piano Tiles je veľmi chytľavá postrehová hra, ktorá poteší všetkých milovníkov hry na piano. V každom kole bude vašou úlohou stláčať správne klávesy v správnom poradí a do toho vám bude hrať príjemná hudba. Ale pozor! Nesmiete sa pomýliť. Ak sa pomýlite, musíte hrať zase odznova. Aké bude vaše najlepšie skóre?

Všetky hry sú teraz k dispozícii v obchode s aplikáciami AppGallery. Prajeme príjemnú zábavu všetkým pokročilým i začínajúcim hráčom. Ktorá hra vás baví najviac a ktoré ďalšie hry by ste odporučili fanúšikom HONOR?

Značky: