Server TorrentFreak publikoval ďalší z rebríčkov najsťahovanejších filmov na sieti torrent.

Štyri novinky, mierne stúpame oproti dlho zaužívanému priemeru troch noviniek. The Fall Guy ako príbeh kaskadéra, ktorý potrebuje obsadiť jednu rolu. Kto iný ako bývalá frajerka, by sa na takéto niečo mohol hodiť? Civil War nás zaujíma a ide o dystopickú budúcnosť Ameriky a potrebu ochrániť Biely dom skôr, ako ho obsadia povstalecké frakcie.

Atlas nás zaujal lebo je to sci-fi a AI. Z námetu sa dalo vyťažiť viac, dej mohol byť aj viac prekvapivý. No, skrátka, pozrite si sami, Jennifer Lopez bola fajn, AI námet tiež, animácie tiež, ale dej by vám po 20 minútach prezradilo aj malé dieťa. Film netreba kradnúť, odporúčame ho vidieť na Netflixe aj s českým dabingom.

Boy Kills World sme ešte nevideli a tipujeme, že ide o náročnejšie poňatý žáner. Hluchý chlapec sa po vražde svojej rodiny nechá vycvičiť šamanom a premeniť na nástroj na zabíjanie.

PriečkaMinulý týždeňNázov filmuHodnotenie na IMDb
1(…)The Fall Guy7.1
2(…)Civil War7.4
3(…)Atlas5.7
4(1)Godzilla x Kong: The New Empire6.3
5(3)Dune: Part Two8.8
6(2)The Ministry of Ungentlemanly Warfare7.1
7(…)Boy Kills World6.5
8(4)Ghostbusters: Frozen Empire6.2
9(6)Challengers7.6
10(7)Kung Fu Panda 46.4

Štatistiky sú orientačné na základe sťahovaní z BitTorrentu a podieľajú sa na nich rôzne formy filmov. Teda napríklad Web-DL, Webrip, HDrip, DVDrip, BDrip atď. Odporúčame aj rebríček na Netflixe.

Zdroj: TorrentFreak

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.