Nepotrebujete adaptér, stačí pripojiť iba kábel.

Spoločnosť Schneider Electric rozšírila svoje portfólio o zásuvku s názvom Dvojitý nabíjací USB konektor 2.1A, do ktorej nebudete pripájať zástrčky, ale USB káble. Obsahuje totiž dvojicu USB portov, vďaka čomu dokáže súbežne nabíjať dve mobilné zariadenia, priamo z konektorov zabudovaných v stene.

USB zásuvka zvláda prúdovú zaťaž až 2,1 ampéra a môžete pomocou nej súčasne nabíjať dve zariadenia prostredníctvom dvoch USB káblov. Pri nabíjaní jedného prístroja v ľavom porte konektoru je dostupný prúd 2,1 ampéra pre veľmi rýchle nabíjanie. Ak pripojíte prístroje do obidvoch portov, hodnota prúdu v každom z nich bude dosahovať polovicu spomínanej hodnoty, takže 1,05 A. To postačuje pre spoľahlivé a dostatočne rýchle nabitie zariadení v každom porte.

Nový Dvojitý nabíjací USB konektor 2.1A je dostupný v produktových radách a dizajnoch UNICA, SEDNA a MERTEN v rôznych farbách, vrátane imitácií kovu.

Zdroj: Schneider Electric

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit