Prémiové príslušenstvo z dreva je nielen estetické, ale je aj funkčné, moderné, originálne a ekologické.

Ak vás nudí tradičné príslušenstvo k iPhonu a ďalším Apple produktom, máme pre vás skvelý tip. Produkty značky Oakywood sú prémiové drevené doplnky, ktoré si okamžite zamilujete. Kombinujú v sebe špičkovú kvalitu, ekologické materiály a prémiový dizajn aj funkcionalitu.

Oakywood má vo svojom portfóliu bezdrôtové nabíjačky, stojany aj nabíjacie stanice pre iPhone a hodinky Apple Watch, obaly na slúchadlá AirPods, iPhone aj iPad a takisto stojany na slúchadlá – aj vo verzii so zabudovanou bezdrôtovou nabíjačkou. V závislosti od produktu je použité pravé orechové, dubové alebo čerešňové drevo a prípadne aj nehrdzavejúca oceľ.

Všetky produkty sú vyrábané vysokokvalitnými technologickými postupmi s dôrazom na kvalitu spracovania, prémiový dizajn a detaily. Dôraz na ekológiu nekončí iba použitím ekologických materiálov a zodpovedných zdrojov. Ekologické je tiež balenie produktov a ich nákupom priamo podporujete organizáciu One Tree Planted – za každý zakúpený produkt nechá výrobca vysadiť 1 strom touto organizáciou s cieľom opäť zalesniť planétu.

Produkty Oakywood predáva na Slovensku eshop decenta.sk, ktorý sľubuje ich doručenie v čo najkratšom čase. V rámci Bratislavy vám objednaný tovar doručí prostredníctvom vlastnej dopravy do 1 pracovného dňa, pokiaľ je na sklade. Doručenie do ostatných miest zabezpečuje kuriérska služba a trvá 2 až 3 pracovné dni.

Z portfólia značky Oakywood vyberáme tieto produkty, ktoré nás zaujali a môžete si ich kúpiť cez eshop decenta.sk:

Drevený stojan na laptop/monitor

Drevený stojan na notebook je ručne vyrobený z masívneho dreva a ocele. Bol navrhnutý tak, aby zefektívnil váš pracovný priestor a uľahčil prístup ku klávesnici a myši. Na tomto stojane vyniknú nielen MacBooky, ale aj notebooky so systémom Windows.

Oakywood má v ponuke aj stojan na monitor. Oba stojany sú k dispozícii vo verziách z masívneho orechového alebo dubového dreva v závislosti od jeho farebnej verzie. Stojan na monitor zvyšuje monitor o 9 cm pre pohodlnejšiu prácu aj efektívnejšie využitie priestoru na pracovnom stole.

Prémiové príslušenstvo OakywoodZdroj: decenta.sk
Prémiové príslušenstvo Oakywood

Drevený duálny držiak na iPhone a Apple Watch

Štýlové a ideálne riešenie pre majiteľov iPhonov aj Apple Watch. Tento drevený duálny držiak, ktorý je doslova umeleckým kúskom, môžete premeniť na nabíjaciu stanicu pre obe Apple zariadenia. Stačí iba pripojiť Lightning kábel a bezdrôtovú nabíjačku pre hodinky.

Prémiové príslušenstvo OakywoodZdroj: decenta.sk
Prémiové príslušenstvo Oakywood

Drevené bezdrôtové nabíjačky

Drevené bezdrôtové nabíjačky sú dostupné vo viacerých dizajnoch. Podporujú bezdrôtové nabíjanie cez štandard Qi s výkonom 10 W, resp. 15 W v závislosti od modelu. Vyrobené sú z pravého dubového alebo orechového dreva a využijete ich v kombinácii s iPhonom a ďalšími zariadeniami s podporou bezdrôtového nabíjania.

Drevené bezdrôtové nabíjačky OakywoodZdroj: Oakywood / decenta.sk
Drevené bezdrôtové nabíjačky Oakywood

Drevený obal MagSafe pre iPhone

Oakywood vyrába aj drevené ochranné obaly s technológiou bezdrôtového nabíjania MagSafe. Tieto obaly sú vyrobené z čerešňového alebo orechového dreva a sú k dispozícii vo verziách pre všetky modely iPhonu 12 a 13.

Prémiové príslušenstvo OakywoodZdroj: decenta.sk
Prémiové príslušenstvo Oakywood

Drevená odkladacia miska

Drevená odkladacia miska je ideálna na uloženie hodiniek, šperkov, telefónu či kancelárskych potrieb. Svojim dizajnom ideálne dopĺňa ostatné drevené príslušenstvo.

Drevená odkladacia miska OakywoodZdroj: Oakywood / decenta.sk
Drevená odkladacia miska Oakywood

Ďalšie prémiové drevené príslušenstvo a doplnky značky Oakywood nájdete v eshope decenta.sk.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou decenta.sk.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit