Dnes – 5. januára – je prvý deň, kedy sa ako redakcia TOUCHIT zúčastňujeme na výstave CES v Las Vegas. Sme tu z redakcie traja a chceme, aby sme vedeli všetky informácie ako prví. Preto začíname našu púť už dva dni pred oficiálnym predstavením výstavy. Nezabudnite, že voči Slovensku máme časový posun 9 hodín, preto nás v tejto chvíli vlastne nedeľa ešte len čaká.

Dnes máme na programe návštevu prezentácie spoločnosti Acer, ktorá v hoteli Sahara ukáže najnovšie pracovné notebooky, zariadenia pre kreatívcov ConceptD a samozrejme novinky z herného sektoru Predator. Odtiaľ smerujeme na prezentáciu ASUS, ktorá je v hoteli Planet Hollywood. Aj tu budú novinky herného sektoru ROG vrátane herného smartfónu. Ďalej tu budú zariadenia ProArt a samozrejme veľa notebookov.

Nasledujú prezentácie sústredené do hlavného novinárskeho hotela Mandaly Bay. Ako prvá to bude spoločnosť Procter and Gamble, ktoré ukáže ako je možné spojiť svet spotrebnej elektroniky s holením a kozmetikou pre ženy. Nasledovať bude automobilka Byton s novou verziou svojho elektromobilu.

Ako prvá oficiálna prezentácia usporiadateľa výstavy tu bude prezentácia nových trendov a následne sa vyberieme na najočakávanejšiu udalosť dňa – Unveiled Las Vegas. Je to prezentácia niekoľko desiatok startupov, kde obyčajne dominujú úplne netradičné riešenia. Veľa startupov je z Francúzska, čo je krajina dnes už spojená s netradičnými riešeniami v oblasti IT.

Na večer máme aj exkluzívnu pozvánku na predstavenie noviniek z oblasti televízorov Samsung, je to akcia s názvom First Look. Tešíme sa na predstavenia noviniek a zajtra nájdete na našej stránke viac detailov o predstavených produktov a trendoch.

Samsung 8K QLED Zero Bezel TV

Samsung 8K QLED Zero Bezel TV. Zdroj: 4KFilme

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.