Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Nové paušály od Telekomu: Môžete na ne prejsť aj počas viazanosti

Telekom má nové paušály. Predstavil ich 24. augusta, predávať ich začne 5. septembra 2023. K dispozícii je 6 paušálov s cenou od 16 do 80 eur mesačne. Ich parametre a ďalšie dôležité informácie nájdete v samostatnom článku TU. Nakoľko sa však v súvislosti s novými paušálmi objavilo viacero otázok, rozhodli sme sa ich zosumarizovať samostatne.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. TCL má údajne televízor s najlepším obrazom

TCL namiesto veľkej tlačovky na výstave IFA usporiadala online tlačovú konferenciu a predstavila celé produktové spektrum. V tomto článku sa budeme venovať novinkám v oblasti televízorov. Novinkou je technológia QD-Mini LED.

TCL sa celkom darí v predaji televízorov a to aj na Slovensku. V skutočnosti je to jednotka v predaji 98-palcových televízorov a svoju budúcnosť veľmi správne zverila operačnému systému Google TV. Rast predaja pokračoval aj v prvom polroku roku 2023.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Windows 11 znova mení okno Nastavenia

Tá je však zatiaľ dostupná v testovacej verzii Windows 11. Toto okno sa postupne mení a vyvíja a niektoré funkcie začínajú byť umiestnené v prehľadnejšej forme. Po tom, čo Microsoft zverejnil svoju víziu okna Nastavenia, sa môžeme baviť o užitočnosti. Zatiaľ dostanete prehľad o cloudovom úložisku OneDrive a odporúčaných nastaveniach, tiež aj informácie, ak je vaše konto súčasťou Microsoft 365 Family.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Mapy Google majú nové používateľské rozhranie

Aplikácii Mapy nič zásadné nechýba, ale vždy sa nájde prvok, ktorý sa spoločnosť Google snaží zmeniť, alebo vylepšiť. Iba nedávno sa do aplikácie v systéme Android dostala malá, ale vítaná zmena, ktorá uľahčuje prechod do celoobrazovkového zobrazenia.

Pravdepodobne neexistuje používateľ telefónov so systémom Android, ktorý by nepoznal Mapy Google. Tie sú totiž predinštalované vo väčšine telefónov s týmto systémom. Aplikácia má aj veľmi veľa funkčných prvkov, avšak z času na čas sa nevyhne priamemu porovnaniu s aplikáciou Mapy od spoločnosti Apple.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Najlepšie aplikácie na nájdenie lacných letov: Ako ušetriť na letoch

Hľadanie výhodných leteniek sa môže zdať ako otravná úloha, no v dnešnej digitálnej dobe existuje množstvo skvelých aplikácií, ktoré vám môžu ušetriť čas a peniaze pri hľadaní lacných letov. Ako teda nájsť výhodnú letenku do krásnej destinácie?

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: