Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Orange ponúka internet a televíziu zadarmo: Ponuku môžu využiť noví aj existujúci zákazníci

Orange spustil od 4. septembra 2023 akciovú ponuku na služby pevného internetu a televízie. Pokiaľ si aktivujete niektorý z programov pevného optického internetu od úrovne Optimal a vyššie (samostatne alebo spolu s Orange TV) a s viazanosťou na 24 mesiacov, počas prvých 6 mesiacov získate 100 % zľavu z mesačného poplatku za internet, resp. internet a televíziu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Android oznámil nové funkcie: Získate ich aj vy

Spoločnosť Google, ktorá stojí za operačným systémom Android, stále hľadá spôsoby, ako tento systém vylepšiť. Nové funkcie doň prichádzajú ako na bežiacom páse či už v podobe menších úprav alebo v podobe väčších aktualizácií. Google v rámci svojho blogu zverejnil niekoľko noviniek, ktoré budeme môcť využiť v našich smartfónoch už čoskoro. A ktoré to sú, si teraz prezradíme v našom článku.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Vyskúšali sme si okuliare budúcnosti: TCL RayNeo X2

Ak si ich nasadíte na oči, uvidíte systém menu, ale zároveň celkom dobre vidíte aj cez okuliare. Osobne som krátkozraký, a tak som pri ich teste dostal aj korekčnú šošovku. Ak hľadíte cez okuliare, vidíte systém menu. Jednou z položiek je aj simultánny prevod reči v reálnom čase. V testovanej verzii som mal preklad z čínštiny do angličtiny. Osadenstvo na stánku TCL bolo z Číny, a tak som to hneď vyskúšal. 

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Toto sú najvýkonnejšie smartfóny podľa AnTuTu

Platformu AnTuTu netreba nijako zvlášť predstavovať, avšak kauza z roku 2020 výrazne ovplyvnila jej dôveryhodnosť. Hoci bezpečnosť je veľmi dôležitá, tak AnTuTu strácalo body aj preto, lebo pre používateľov Android zariadení prestával byť hrubý výpočtový výkon dôležitý. Tí sa začali pri smartfónoch viac zameriavať na ich plynulosť a používateľský zážitok, ktorý bol častokrát diametrálne odlišný od bodov získaných na platforme AnTuTu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Novú funkciu dostane aj Google Kalendár

Do ponuky, kde sa zobrazuje rozloženie kalendára, teda či chcete vidieť denný týždenný, prípadne mesačný pohľad, pribudla ďalšia položka. Ide o možnosť automaticky skrývať úlohy, ktoré sú evidované ako dokončené. V mnohých prípadoch môže ísť o dokončené stretnutia, prípadne rôzne čiastkové úlohy, či opakujúce sa udalosti, ktoré nechcete ďalej evidovať.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: