Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Xiaomi 13T a 13T Pro oficiálne: Lepší dizajn, IP68, Leica fotoaparáty a tablet ako darček

Xiaomi predstavilo tradičnú jesennú sériu svojich smartfónov. Smartfóny Xiaomi 13T a Xiaomi 13T Pro sú oficiálne na svete a od 26. septembra 2023 sú dostupné aj na Slovensku. Telefóny nadväzujú na predchádzajúcu generáciu (Xiaomi 12T a 12T Pro) a prinášajú niekoľko kľúčových zlepšení, ako je zlepšený dizajn, odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP68 a zdokonalené fotoaparáty, ktoré dostali do výbavy optiku od Leica.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Google Chrome eviduje závažnú chybu: Aktualizujte si prehliadač čo najskôr

Prehliadač Google Chrome v posledných rokoch odhalil viacero bezpečnostných hrozieb, ktoré v sebe skrýval. Minulý rok bol na zero-day zraniteľnosti štedrý a tento rok to nie je inak. V prehliadači sa totiž opäť objavila ďalšia zraniteľnosť, ktorá mohla ohroziť viacerých používateľov prehliadača v operačných systémoch WindowsmacOS aj Linux.

Na bezpečnostnú chybu v prehliadači upozornil aj portál andro4all.com, ktorý sprostredkoval viac informácií. O akú chybu ide a čo vám hrozí ak aktualizáciu prehliadača vo svojom počítači zanedbáte, si teraz prezradíme v našom článku.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Gmail vypne základné rozhranie a nebude sa dať použiť ani voliteľne

Základné rozhranie si mnohí ešte pamätáme ako primárnu verziu rozhrania emailovej služby. Aktuálne už niekoľko rokov môžeme používať takzvané štandardné zobrazenie, ktoré je interaktívnejšie a ponúka viac funkcií. V minulosti bolo základné rozhranie určené pre pomalšie internetové pripojenie alebo pre zariadenia, ktoré z pohľadu kompatibility nedokázali zobraziť pokročilejšie webové prostredie služby Gmail. To sa teraz zmení a od januára 2024 sa toto rozhranie nebude dať používať.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. TCL 65C845: Tento televízor urobí u vás domáce kino a poteší aj peňaženku

TCL vyrába vynikajúce televízory, videli sme to na výstave IFA 2023 úplne jasne. Zúčastnili sme sa totiž na prezentácii pre bežných návštevníkov a zistili sme, že záujem Nemcov o túto značku je obrovský. V predaji 98-palcových televízorov je to svetová jednotka.

TCL je v skutočnosti globálna svetová dvojka v predaji televízorov a na Slovensku sa tejto značke darí veľmi dobre. Je to taký vhodný pomer výkon/cena, a to na našom trhu funguje dobre.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Samsung Galaxy S24: Tieto zmeny určite potešia

O telefónoch série Galaxy S24 sa objavuje čoraz viac leakov. Je to pochopiteľné, pretože sa očakáva, že na trhu sa objavia už v januári 2024. V tejto súvislosti sa už dokonca objavili prvé správy o tom, že séria Galaxy S24 vsadí aj na dizajn, ktorý je každému dôverne známy. Najnovšie sa však na internete objavili rozmery jednotlivých modelov série Galaxy S24, ako aj ďalšie detaily o ich displejoch.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: