Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. TCL NXTPAPER 11: Tablet s najpríjemnejším displejom pre oči (RECENZIA)

NXTPAPER 11 je druhá generácia tabletu s NXTPAPER displejom. Ide o NCVM IPS panel, čo je špeciálny IPS displej s 10 vrstvami, ktorých úlohou je filtrovať škodlivé modré svetlo a zároveň zachovať maximálnu možnú vernosť zobrazenia farieb. NXTPAPER 11 využíva novú verziu displeja s označením TCL NXTPAPER 2.0. Poskytuje o 150 % vyšší jas v porovnaní s pôvodnou technológiou, čo znamená až 500 nitov. Toto je vítané zlepšenie, ktoré sme si okamžite všimli.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Je tu nový Total Commander 11

Hlavné zmeny prišli u ž v desiatej verzii a teraz sa autor sústredil na vydávanie detailnejšie prispôsobených funkcií. Noviniek nie je málo a je ich niekoľko desiatok. Pravdepodobne na všetky neprídete. Museli by ste Total Commander používať vskutku komplexne. Medzi zaujímavé novinky sa dá zaradiť zobrazovanie voľného a celkového miesta na zariadeniach so systémoch s Androidom. Podpora týchto zariadení je kľúčová a často ste v minulosti museli používať Prieskumníka.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Samsung má problémy s aktualizáciou Galaxy S23

Zatiaľ však nie je dôvod na paniku. Samsung je v každom prípade stále najlepšie aktualizujúcim výrobcom Android zariadení, čo potvrdzuje nielen ich dlhou podporou, ale aj pravidelnosťou vydávania bezpečnostných záplat. Aj preto veľká časť Galaxy zariadení dostane až 4 veľké aktualizácie systému Android, pričom celková podpora zo strany kórejskej spoločnosti trvá až 5 rokov

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. TCL 65C649: televízor za výhodnú cenu (RECENZIA)

Televízor TCL C645 prináša vďaka použitej technológii živý a ostrý obraz. Je to technológia QLED a ide o 4K televízor, 60 Hz Motion Clarity s podporou obrazového formátu Dolby Vision HDR a HDR10+. Znamená to, že plne využijete potenciál streamovacích služieb ako je napr. Netflix alebo Disney+. Vďaka funkciám Game Master a Freesync Premium je televízor TCL C645 dobrou voľbou aj pre hráčov.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Hlavné fotoaparáty smartfónov sú až príliš širokouhlé. Pri fotografovaní môže pomôcť malý trik

Fotografovanie so smartfónmi v zásade nie je nič zložité, keďže pri automatických nastaveniach, ktoré väčšina z nás využíva najčastejšie, sa o všetko potrebné postará samotný softvér a hardvér telefónu a zvolí optimálne úrovne príslušných nastavení. Existujú však jednoduché triky, ako aj pri automatike spraviť mobilné fotografie príťažlivejšie.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: