Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulých dní.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Netflix bude drahší. Firmu straší odchod predplatiteľov

Objavili sa spresňujúce správy o tom, ako chce Netflix zvýšiť svoje tržby. Nejde o úplnú novinku a s odlišnou formou spoplatnenia sa firma zaoberá už dlhšie, teraz je na pretrase zdieľanie účtov členmi, ktorí nežijú v jednej domácnosti. Spoločnosť svojim akcionárom odoslala list, v ktorom chce spoplatnením zdieľaných prihlasovacích účtov zvýšiť zisk spoločnosti. Viac o pripravovaných zmenách sa dočítate v článku nižšie.

2. Ktoré inteligentné hodinky si kúpiť?

V redakcii nám rukami prešli desiatky inteligentných hodiniek. Na základe ich testovania sme pripravili tento zoznam hodiniek, ktorých kúpu by sme sami zvažovali v závislosti od výšky rozpočtu. Zoznam pravidelne aktualizujeme a to v 3 až 6-mesačných intervaloch. Najnovší zoznam si môžete pozrieť v článku nižšie.

3. Canon PowerShot ZOOM: ručný ďalekohľad s možnosťou fotenia a videa

Canon naozaj prichádza s novinkami, ktoré tu ešte neboli. PowerShot ZOOM je jednoduché zariadenie, ktoré si zoberiete so sebou napr. do prírody a fotíte pomocou neho aj vzdialené objekty. V porovnaní so smartfónom dostanete lepšiu kvalitu fotografie a lepšie priblíženie. Viac o tejto novinke sa dočítate v článku nižšie.

4. PlayStation Plus sa zmení

Sony nedávno predstavilo vynovenú službu PlayStation Plus, ktorou chce lepšie konkurovať Xbox Game Passu od Microsoftu. Pokiaľ ste o tejto službe ešte nepočuli, tak vedzte, že ide o herný Netflix. Za mesačný poplatok získate prístup ku knižnici hier, ktoré môžete hrať bez nutnosti kupovať si ich – na Xboxe, počítači a takisto aj cez cloud (v závislosti od formy predplatného). Viac o tejto novinke sa dočítate v článku nižšie.

5. 7-miestna Dacia Jogger: takto sa s ňou žije

Dacia vždy púta pozornosť a tak je tomu aj teraz. Jogger je relatívne veľké auto. A v 7-miestnej verzii je jednoznačne rodinné auto.

Dacia ho vybavila 3-valcovým motorom s litrovým objemom čo sa samozrejme na jazde prejaví. Určite to nie je rekordman pri zrýchlení z 0 na 100 km/h, ale na druhej strane má nízke emisie CO2 a prevádzkové náklady sú nízke. Mimochodom existuje aj verzia s pohonom LPG. Viac o Dacii Jogger sa dočítate v článku nižšie.

Prečítajte si aj: