Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulých dní.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Neotvárajte odkaz z SMS správy. Ide o vírus

Podľa Asociácie prevádzkovateľov mobilných sietí, ktorá o víruse Flubot informovala, sa tento kód inštaluje odkazom, ktorý používateľ dostane do svojho smartfónu. Javí sa ako upozornenie od operátora na správu, ktorú má v hlasovej schránke. Sám sa nerozšíri a tak mu treba pomôcť. Ďalšie detaily nájdete v článku nižšie.

2. Garmin Venu 2 po roku používania: Kúpil by som si ich aj dnes?

Hodinky Garmin Venu 2 používame v redakcii už rok. Naše dlhodobé skúsenosti a takisto aj odpoveď na otázku, či by sme si tieto hodinky kúpili aj dnes, nájdete v recenzii, ktorú si môžete prečítať nižšie.

3. Mapy Google dostanú fantastickú funkciu: Príde tento rok

Počas konferencie Google I/O bolo predstavených niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré sa čoskoro dostanú do nášho každodenného života. Jednou z nich je aj nová funkcia, ktorá nám poskytne celkom nový pohľad na prezeranú oblasť v Mapách Google. Ide o funkciu Immersive view, ktorá by mala byť spočiatku dostupná v mestách Los Angeles, Londýne, New Yorku, San Franciscu a Tokiu, pričom čoskoro by sa mala rozšíriť aj do iných častí sveta. Ďalšie detaily sa dočítate v článku nižšie.

4. Toto ste chceli: rýchly internet so sebou pre 20 zariadení a to nezávisle od elektriny

Určite ste už riešili problém ako mať aj niekde v teréne poriadny internet pre viacero zariadení – notebook, smartfón a napr. kameru. A to aj na mieste, kde nemáte elektrickú sieť. Odpoveďou je Nighthawk M1 od firmy Netgear, ktorý sme využili v praxi. Detaily si prečítate v recenzii nižšie.

5. Stiahnite si slovenskú aplikáciu Geometry Solver PRO v hodnote 8,99 eur zadarmo

Geometry Solver je mobilná aplikácia pre iPhone a iPad od slovenského vývojára Rudolfa Halmiho. Môžete si ju bezplatne stiahnuť z obchodu App Store. Pre získanie prístupu ku všetkým funkciám je potrebné zakúpiť PRO verziu za jednorazový poplatok 8,99 eur – alebo si môžete aktivovať jeden z 90 kódov, ktoré portálu TOUCHIT.sk poskytol vývojár aplikácie. Kódy nájdete v samostatnom článku nižšie.

Prečítajte si aj:

Značky: