Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulého týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Prísnejší Netflix má úspech. Ľudia kupujú predplatné

Tento údaj bude pre mnohých prekvapením, pretože sme očakávali masívny odchod predplatiteľov, avšak sprísnenie využívania politiky rodinného predplatného podľa IP adresy prinieslo svoje ovocie. Namiesto toho, aby používatelia ukončili sledovanie Netflixu, rozhodli sa zaregistrovať si samostatné účty alebo zaplatiť za doplnkový účet k aktuálnemu predplatnému. Informáciu priniesol server Antenna, ktorý sleduje trendy v tejto oblasti.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Ktoré nové funkcie z Garmin Fenix 7 Pro a Epix Pro (Gen 2) sa dostanú do starších hodiniek?

Garmin uviedol koncom mája 2023 na trh nové športové smart hodinky – modely Fenix 7 Pro a Epix Pro (Gen 2). Nejde o úplne novú generáciu, avšak aj napriek tomu prinášajú nové hodinky niekoľko zlepšení. Hlavným zlepšením je najmä nový optický senzor tepu 5. generácie a nové veľkosti v prípade hodiniek Epix.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Xiaomi: Zoznam zariadení, ktoré dostanú MIUI 15

Iba pred pár dňami sme zverejnili veľký zoznam Xiaomi zariadení, ktoré už nedostanú žiadnu aktualizáciu, avšak portál RMupdates sa na aktualizácie spoločnosti pozrel presne opačným smerom. Pokým Google dokončuje práce na novej verzii operačného systému Android 14, tak portál zverejnil zoznam zariadení, ktoré by mali obdržať túto verziu systému. Z nej bude samozrejme vychádzať aj nové verzia používateľského rozhrania MIUI 15.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Samsung pracuje na platforme umelej inteligencie podobnej ChatGPT. Možno ju spustí už v júli

Spoločnosť Samsung údajne začala vyvíjať vlastný nástroj umelej inteligencie, ktorý sa vraj podobá na známy ChatGPT od združenia OpenAI, teda hlasového chatbota. Firma plánuje predstaviť nové riešenie už koncom júla 2023, tvrdí portál AndroidHeadlines.com s odvolaním sa na kórejské médium Chosun.com.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Motorola Razr 40 Ultra: Takto sa s ňou pracuje (RECENZIA)

Telefón Razr 40 Ultra sme skúšali ako hlavný telefón niekoľko dní. Dá sa veľmi rýchlo zvyknúť na jeho malé rozmery vo vrecku, páči sa nám, že príliš nezmení dizajn ani po nasadení ochranného krytu. A fotí naozaj veľmi pekne na skladačku. Razr 40 Ultra je priamou konkurenciou pre Galaxy Z Flip od Samsungu. Je to lifestylový produkt, dobre sa uplatní u ľudí, ktorí chcú ukázať, že majú niečo iné ako ostatní. Veľmi príjemná na dotyk je zadná strana tohto telefónu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: