Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulých dní.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká zaujímavá téma unikla, určite ju nájdete v našom týždennom výbere.

1. Podvod na Tatra banku. Výziev môžete dostať viac

Nová praktika teraz skúša nemeckú verziu emailu. Odkazuje však na falošnú stránku v slovenčine. Tatra banka je teraz terčom útoku, v ktorom sa snažia podvodníci vymámiť prihlasovacie údaje do internetbankingu tejto banky. V našom prípade bola situácia jednoduchšia tým, že Tatra banku nepoužívame. Email ale vykazoval podozrivých prvkov viac:

2. KBO Ranger: Elektrický bicykel, ktorý dokáže reálne nahradiť auto

Jedným z najnovších počinov spoločnosti KBO je model s označením Ranger. Ide o veľmi zaujímavý a unikátny elektrický bicykel, s ktorým sa dokážete nielen prepravovať, ale aj niečo odniesť, prípadne ho zapojiť do reálnej práce. Pôsobí trošku neforemne a mnohým ľudom sa nebude páčiť, no ponúka jednoznačné benefity, ktoré sú v bežnom živote oceniteľné:

3. Skontrolujte si Gmail: Nový dizajn bude čoskoro dostupný pre všetkých

Google začal sprístupňovať nový dizajn služby Gmail pre všetkých používateľov. Umožňuje ľahko prechádzať poštou, Chatom a Priestormi, ale aj službou Meet. Pokiaľ by vám nový dizajn nevyhovoval, tak sa môžete jednoducho vrátiť k tomu starému, opätovným zapnutím Hangouts. Nový Gmail lepšie vyhovuje osobnému štýlu používateľov, spolu s čistým, novým vzhľadom dizajnu Material 3:

4. CAT S53: Prvý odolný telefón, ktorý vie fotiť a má 5G podporu

Smartfóny CAT netreba veľmi predstavovať, známe sú aj svojimi odolnými telefónmi s tlačidlami ale aj smartfónmi. Najnovší s označením S53 sa dostal aj ku nám do redakcie. Na pohľad je to teda ozajstne veľký telefón a hmotnosť 320 gramov je už naozaj viac ako obvykle. Je tu ale veľká batéria a vysoká odolnosť. Materiálové spracovanie tiež niečo váži a zaváži:

5. Kúpili ste si inteligentné hodinky? Tieto dve veci nezabudnite spraviť

Viackrát sme sa v redakcii stretli s tým, že sa ľudia sťažujú na niektoré veci v inteligentných hodinkách neopodstatnene. Nestáva sa to síce na pravidelnej báze, avšak aj napriek tomu sme sa rozhodli napísať tento článok, v ktorom chceme upozorniť na dve základné veci, ktoré by ste mali spraviť hneď po rozbalení a prvom spustení vašich nových inteligentných hodiniek. Zároveň vysvetlíme, prečo na ne upozorňujeme:

Prečítajte si aj:

Značky: