Službu expresného doručenia kuriérmi Woltu môžu využiť aj online obchodníci na Slovensku.

Prioritou spoločnosti Wolt bola doteraz najmä ich vlastná platforma. Takto sa už dlhšie doručuje jedlo, potraviny a iný tovar.

Do hodiny u zákazníka

Wolt Drive je rozšírením služieb. Funguje vo všetkých 15 mestách, kde Wolt pôsobí a sprostredkúva rozvoz prostredníctvom 3000 kuriérov. Je to nová konkurenčná výhoda pre e-Shopy. Tovar môže byť naozaj do hodiny u zákazníka. Ako prvý e-Shop začal túto službu využívať Andrea Shop.

Nákupy online zaznamenali vysoký rast počas pandémie, keď až tretine slovenských e-shopov narástli tržby o viac ako 30 %.

Cez službu Wolt Drive môže mať zákazník svoj tovar z e-shopu už do 60 minút. „Možnosť donášky Wolt Drive si vyberá zákazník na partnerskom e-shope pri voľbe dopravy. Po zaplatení mu objednávku do hodiny doručí Wolt kuriér,“ upresňuje Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Wolt Slovensko.

Výber zásielok, ktoré je možné doručiť prostredníctvom tejto služby, je hmotnosťou obmedzený na 10 kg. Príplatok za službu je závislý od lokácie, váhy, rozmerov produktu a nastavenia e-shopu.

Informácie o stave objednávky budete mať dostupné cez link, ktorý vás presmeruje na sledovanie pohybu objednávky.

Zapojil sa už Andrea Shop

Expresné doručenie je možné využiť napríklad pri nákupe cez Andrea Shop. Ten ponúka aktuálny zoznam produktov, ktoré spĺňajú všetky parametre na prepravu a uľahčujú zákazníkovi výber.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.