Spoločnosť pri jej štarte ponúka do 500 titulov domácej aj zahraničnej produkcie, kvalitné európske filmy ako aj obľúbenú slovenskú a českú klasiku.

Towercom dnes ako prvý na Slovensku spustil tzv. “over the top” službu, s názvom otta. Tá je dostupná pre každého, bez rozdielu. “Obrovskou výhodou otty je okrem špičkovej ponuky obsahu aj skutočnosť, že túto službu môže využívať ktokoľvek a nemusí byť pritom nutne našim zákazníkom,” povedal o otte Ivan Peschl, generálny riaditeľ spoločnosti Towercom.

Otta bude postupne dostupná pre všetky typy zariadení, podmienkou pre jej používanie je pripojenie na internet.  Pre televízne prijímače s podporou HbbTV je vytvorená aj vlastná HbbTV aplikácia, ktorá sa užívateľom sprístupný prostredníctvom terrestiálnej antény. V prípade štandardných TV si je možné zakúpiť set top box. Okrem HbbTV bude otta dostupná už v najbližších dňoch aj na všetkých mobilných zariadeniach prostredníctvom bezplatnej aplikácie.

Novinka okrem živého vysielania piatich programových služieb (vrátane funkcie time-shiftu a 7 dňového archívu na vlastnú tvorbu vysielateľov), ponúka aj bohatú  videotéku. Tá sa bude postupne dopĺňať.

Štandardná cena služby pri viazanosti bude 4,99 eur mesačne, pričom spoločnosť ponúkne službu aj vo zvýhodnenom balíku so službou Plustelka. Na úvod je k dispozícii aj 7 dňové bezplatné obdobie, podmienkou je registrácia na stránke.

Aj touto službou chceme pokračovať v trende zvyšovania komfortu divákov, ktorí sledujú vysielanie cez anténu,” vysvetlil šéf Towercomu.

výber z filmotéky otta:

zahraničné tituly

 The Circle

Paddington

Vlk z Wallstreet

Red 2

Švadlena

Kráľova reč

Jackie

slovenská a česká klasika

 S tebou mne baví svét

S čerty nejsou řerty

Jánošík

Kapitán Dabač

Vesničko má středisková

Dívka na košteti

Copak je to za vojáka

Bony a klid

Princ a Večernice

Jak utopit Dr. Mráčka

európska kinematografia 

Život tej druhej

Žitov Adéle

Ďaleko od ľudí

Mackbeth

                                                            Koncerty

 

Florence and The Machine – Live at the iTunes Festival

Adele – Live at Glastonbury

Lenny Kravitz – Live at the iTunes Festival

Viac na:

otta je nová služba, ktorá prináša živé vysielanie, TV archív aj videotéku. Sledovať ju môžete na rôznych zariadeniach

Značky: