Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mobilné routery sú užitočným príslušenstvom, vďaka ktorému sa môžete jednoducho pripojiť do internetu z viacerých zariadení.

Postačí vám k tomu jedna SIM karta, ktorá bude zdrojom mobilného internetu. TP-LINK M7300 umožňuje pripojenie do 4G internetu s rýchlosťami až 150 Mbps na sťahovanie a 50 Mbps pre upload. K routeru pripojíte maximálne 11 zariadení, 10 bezdrôtovo a 1 pomocou USB kábla.

Vo výbave je 2000 mAh batéria, výdrž je podľa výrobcu 10 hodín. Záleží od toho, ako intenzívne prenášate dáta do internetu. Router ponúka aj extra funkcie, ako je prístup k microSD karte s kapacitou až 32 GB. Počas testovania sa problémy so zariadením nevyskytli, spoľahlivo fungovala aj aplikácia tpMiFi, ktorú odporúčame nainštalovať. Oceňujeme, že výrobca pribalil do balenia redukcie z nano, resp. micro SIM karty na štandardnú veľkosť.

Cena: 110,99 EUR
Zapožičal: TP-LINK

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júlovo-augustovom vydaní TOUCHIT č. 6/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit