Spoločnosť TP-Link, popredný dodávateľ sieťových riešení a produktov pre inteligentnú domácnosť, oznamuje uvedenie svojej najnovšej inteligentnej bezdrôtovej batériovej bezpečnostnej kamery Tapo C410 na slovenský trh.

Novinka poskytuje maximálnu flexibilitu a bezpečnosť vďaka svojmu bezdrôtovému prevedeniu, ktoré eliminuje potrebu zásuviek a umožňuje inštaláciu takmer kdekoľvek vo vonkajšom aj vnútornom prostredí.

Špičkové rozlíšenie a farebné nočné videnie

Tapo C410 prichádza s rozlíšením 2K 3MP, ktoré poskytuje krištáľovo čistý obraz, čo umožňuje detailné monitorovanie a identifikáciu každého detailu. Veľký benefit kamery predstavuje farebné nočné videnie, ktoré umožňuje veľká clona spoločne so vstavanými svetlami. Užívatelia tak ocenia kvalitné farebné zábery do vzdialenosti až 9 metrov.

Jedným z kľúčových benefitov kamery Tapo C410 je jej predĺžená životnosť batérie, ktorá umožňuje až 180 dní prevádzky na jedno nabitie. V prípade potreby je možné kameru doplniť aj solárnym panelom Tapo na priebežné dobíjanie batérie. Kamera je tiež vybavená inteligentnou detekciou osôb, ktorá minimalizuje falošné poplachy spôsobené napríklad pohybom zvierat alebo padajúcim lístím. Užívateľom tak poskytuje presné upozornenie na skutočné hrozby.

Maximálna flexibilita

Odolnosť proti poveternostným vplyvom IP65 zaisťuje, že kamera môže fungovať v prašnom prostredí a za každého počasia, či už ide o dážď, sneh alebo silný vietor. Toto robustné prevedenie zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivý výkon v rôznych klimatických podmienkach.

Ďalšiu výhodu novej kamery predstavuje možnosť jednoduchého pripojenia k domácej sieti cez Wi-Fi a integrácie do aplikácie Tapo, ktorá zaisťuje ľahké sledovanie a správu kamery priamo z mobilného zariadenia. Užívatelia tak môžu dostávať okamžité upozornenia na neobvyklé aktivity, prehrávať si záznamy a upravovať nastavenia produktu podľa svojich potrieb. Tapo C410 podporuje obojsmerný zvuk, čo umožňuje komunikáciu s osobami v blízkosti kamery. To sa hodí napríklad pri hovore s kuriérom. Maximálne pohodlie užívateľov potom podčiarkuje kompatibilita s komunikačnými asistentmi Alexa a Google Assistant.

Záznamy je možné ukladať na microSD kartu až do veľkosti 512 GB, čo poskytuje dostatočný priestor pre dlhodobé archivovanie videí bez potreby predplatného cloudových služieb. Pre užívateľov, ktorí preferujú vzdialené úložisko, je dostupná aj táto možnosť.

Tapo C410 je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá spoľahlivú, ľahko inštalovateľnú a všestrannú bezpečnostnú kameru pre interiéry či vonkajšie priestory.

Kľúčové vlastnosti Wi-Fi kamery Tapo C410:

  • Bezdrôtové flexibilné pripojenie
  • Rozlíšenie 2K 3MP
  • Farebné nočné videnie
  • Životnosť batérie až 180 dní na jedno nabitie
  • Inteligentná detekcia osôb
  • Odolnosť IP65
  • Flexibilné možnosti ukladania záznamov (microSD, Cloud)
  • Podpora hlasových asistentov

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c410/
Odporúčaná maloobchodná cena: 79,90 €

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.