Spoločnosť TP-Link uvádza na trh najnovší prírastok do svojho radu bezpečnostných riešení – vonkajšiu kameru VIGI C540-4G so 4G konektivitou a pokročilými funkciami pre maximálne zabezpečenie. Novinka je navrhnutá pre nepretržité monitorovanie a ochranu, a to aj v oblastiach bez prístupu k pevnému internetovému pripojeniu.

Farebné monitorovanie 24 hodín denne

Kamera VIGI C540-4G je vybavená 4-megapixelovým snímačom, ktorý zabezpečuje detailný a ostrý obraz v každej situácii. Vďaka Full-Color technológii poskytuje farebný obraz aj v noci, a tak majú používatelia neustály prehľad o svojom majetku. Jednou z najvýznamnejších funkcií kamery VIGI C540-4G je však jej možnosť otáčania a nakláňania, čo umožňuje maximálnu flexibilitu pri monitorovaní veľkých plôch. Vďaka motorickému ovládaniu možno kameru otáčať v rozsahu 360° a nakláňať v uhle 90°. Tým je zabezpečený kompletný prehľad o sledovanom priestore bez nutnosti použitia viacerých kamier.

Kamera rovnako podporuje funkciu zoomu, ktorá používateľovi dovoľuje priblížiť si konkrétne objekty a zvýšiť tak efektivitu sledovania. Bezpečnostný systém nového modelu navyše zahŕňa detekciu pohybu a upozornenia v reálnom čase, vďaka čomu je možná okamžitá reakcia na potenciálne hrozby, napríklad v podobe zvukového a svetelného alarmu, prípadne možno využiť aj obojsmerné audio. Kamera tiež dokáže detekované objekty automaticky sledovať a rovnako je schopná rozlíšiť človeka od iných pohybujúcich sa predmetov či zvierat, čím sa znižuje počet falošných poplachov a zvyšuje sa efektivita ochrany.

Podpora 4G vám dáva voľnosť pri inštalácii

Vďaka podpore 4G konektivity je možné kameru nainštalovať prakticky kdekoľvek, bez nutnosti spoliehať sa na káblové pripojenie k internetu. Stačí vložiť SIM kartu s vhodným dátovým tarifom a kamera je pripravená na prevádzku. Používatelia môžu sledovať šikovne komprimovaný, ale vysoko kvalitný obraz z kamery pomocou voľne dostupnej mobilnej aplikácie VIGI alebo prostredníctvom webového rozhrania umožňujúceho neustály prístup k živému prenosu a záznamom odkiaľkoľvek na svete.

Pre efektívnu správu a analýzu záznamov je kamera kompatibilná s VIGI NVR (Network Video Recorder), ktorý zabezpečuje nepretržitý záznam všetkých udalostí. Systém rovnako podporuje ukladanie na microSD kartu s kapacitou až 512 GB, čím je zabezpečené zálohovanie a ochrana dôležitých záznamov aj v prípade výpadku siete.

Vonkajšia kamera VIGI C540-4G sa ľahko inštaluje a ponúka niekoľko úrovní ochrany pred vonkajšími vplyvmi. Jej robustná konštrukcia spĺňa štandard IP66, ktorý zabezpečuje dlhodobú odolnosť voči prachu a vode. S novým modelom tak používatelia získajú kompletnú ochranu v každej situácii, či už ide o monitoring domova alebo firemného objektu.

Kľúčové vlastnosti kamery TP-Link VIGI C540-4G:

  • Vysoké rozlíšenie 4 Mpx
  • 24-hodinové Full-Color monitorovanie
  • Podpora 4G
  • 360° monitorovanie
  • Inteligentná detekcia s rozlišovaním osôb a vozidiel
  • Stupeň krytia IP66
  • Automatické sledovanie objektov
  • Obojsmerné audio
  • Kompresia videa H.265+
  • Vzdialená správa
  • Zabudované úložisko (slot pre microSD kartu s kapacitou až 512 GB)

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/business-networking/vigi-network-camera/vigi-c540-4g/

Zdroje: TP-Link

Prečítajte si tiež


Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.