MSR 2017 so sebou okrem napínavých zápasov prinesú zaujímavé sprievodné akcie, ktoré si užijú nielen milovníci hier, ale aj fanúšikovia nových technológií a cosplay.

Tú pravú atmosféru herného turnaja si vychutnáte už 14. a 15. októbra v budove FIIT STU v Bratislave.

Súčasťou druhého ročníka TPD MSR 2017 je výstava inovatívnych technológií – Y-Tech EXPO – na ktorej budú prezentované novinky zo sveta výpočtovej techniky – PC, notebooky, virtuálna realita a úplne nová sekcia – Y-Con, zameraná na fanúšikov Cosplayu.

Počas turnaja si diváci budú môcť vyskúšať jedinečný virtualizér od spoločnosti Heroes Virtual Arena, ktorý bude v rámci výstav prezentovaný po prvý krát na Slovensku. K dispozícií budú aj VR headsety, herné notebooky a najnovšie konzoly. Staršie ročníky určite poteší Retroherňa, v ktorej si môžu zahrať staré dobré herné klasiky. Na záver dňa je pre návštevníkov prichystané aj exkluzívne večerné premietanie tematických filmov v CINEMAX kine a oficiálna afterpárty v klube Black King Bar.

Návštevníci si na MSR 2017 môžu zahrať najnovšie hry vo free to play zónach a vyskúšať technologické novinky od vystavovateľov ako Lenovo, Alienware, IBM, Microsoft, PlayStation a mnohých ďalších. Hlavným partnerom technologickej výstavy je spoločnosť ESET .

Na MSR 2017 samozrejme nebudú chýbať napínavé herné súboje s účasťou tých najlepších slovenských a českých hráčov. Finálové zápasy si budú môcť návštevníci vychutnať na hlavnom pódiu a zažiť tak skvelú atmosféru veľkých zahraničných turnajov. Súboje tímov si môžu diváci užiť nielen na podujatí v streamovacích kútikoch, ale aj z pohodlia domova, vďaka online streamovaniu jednotlivých zápasov, ktoré na predchádzajúcom turnaji presiahli sledovanosť viac ako 50 000 divákov.

Pre návštevníkov turnaja je prichystaný aj sprievodný program, počas ktorého si budú môcť pozrieť stand up comedy, exhibičné zápasy so známymi osobnosťami, rôzne diskusie a obľúbenú Cosplay súťaž. Diváci sa počas víkendu môžu zúčastniť aj mnohých súťaži. Spoločnosť proHR si už po tretí krát prichystala súťaž o konzolu PS4 Pro, ktorú si odnesie jeden zo šťastných návštevníkov. V stánku spoločnosti TP-Link sa môžete zúčastniť zaujímavého stolno futbalového turnaja. Súťaž o zaujímavú vecnú cenu prináša aj spoločnosť Intel v spolupráci so šarmantnými cosplayerkami. Takisto si diváci môžu zmerať svoju silu a výdrž počas súťaže v držaní servera v stánku Webglobe – Yegon.

Medzi najznámejšími osobnosťami z online sveta, Youtubermi a Streamermi, ktorých môžete na TPD MSR 2017 stretnúť budú – Ivan “Dev1” Lazarov, Dee Thane, Naked Bananas, Duklock, Matej Zrebný, Asimister, Zolik, Zlý Zajo, Viktorkaa, EdynTV, DonatoLive, MichalPPZ, NespiSDA, Mystique, Katharzo, Lacostegm a mnoho ďalších.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú hernú udalosť a zastavte sa 14. a 15.10. na FIIT STU v Bratislave. Podrobnejšie informácie nájdete na facebookovej fanpage facebook.com/ygamesslovakia a na webe www.ygames.sk.

Vstupenky pre verejnosť v predpredaji v sieti Tickpo.sk.

Oficiálnu udalosť nájdete aj na Facebooku.

TPD Majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch, 14. a 15. októbra 2017, FIIT STU, Bratislava.

Značky: