Rovnako prichádza aj so sledovacím zariadením pre psov.

Spoločnosť Tractive, ktorá sa špecializuje na sledovacie zariadenia pre domácich miláčikov oznámila na CES 2018 dva nové produkty. Prichádza tak nový model Tractive GPS tracker pre psov a Tracia GPS Cat pre mačky.

Nové sledovacie zariadenie pre psov dostalo mnoho nových aktualizácií. Najväčšou zmenou je rýchlovymeniteľná batéria. Zariadenie vie byť tak neustále zapnuté a sledovať polohu a aktivitu psa. Sledovanie aktivity bolo doteraz dostupné iba v samostatnom produkte, ktorý dokázal informovať majiteľa o tom, či má pes dostatok pohybu.

Sledovací obojok pre mačky je v portfóliu spoločnosti novinkou a je skutočne výnimočný. Jeho váha je len 32 gramov a obojok vie tak nosiť aj mačiatko. Majiteľ mačky vie vďaka obojku sledovať polohu a v prípade, že mačka si dá obojok dole, prípadne ho stratí o konáre stromov, tak majiteľ dostane ihneď notifikáciu cez mobilnú aplikáciu.

Presná dostupnosť zariadení zatiaľ nie je známa, no v Európe by mali byť dostupné už v najbližších mesiacoch s cenou okolo 70 dolárov.

Zdroj: The Verge

Značky: