Video potvrdzuje dohady o najvybavenejšom modeli série.

Ten je z pripravovanej trojice jednoznačne “iný”. Výrazná dizajnová odlišnosť v štýle smartfónov Galaxy Note nás aj núti sa zamyslieť, ako bude tento najvybavenejší model nakoniec pomenovaný. Označenie Ultra by malo byť údajne nahradené prívlastkom Note. Vzhľadom k dizajnu zariadenia tieto informácie dávajú aj celkom zmysel.

Vo zverejnenom videu sú detailne zachytené tri makety Galaxy S22. Na prvý pohľad je vidieť, ako veľmi sa Galaxy S22 Ultra (Note) svojim dizajnom odlišuje od ostatných dvoch modelov. Smartfón sa až nápadne podobá na Galaxy Note 20 Ultra, hoci zostava fotoaparátov na zadnej strane je modernejšia a menej nápadná. 

Ďalšie dva modely Galaxy S22 a S22+ svojim dizajnom pripomínajú predchodcov a je v podstate jedno, z ktorej strany sa na ne pozeráme. Výrazným dizajnovým odlíšením je aj lesklá zadná strana, pričom model Ultra je matný. Zmenami prešiel aj bočný rám, ktorý je plochejší, čo sa taktiež zhoduje s predchádzajúcimi tvrdeniami, že tieto zariadenia sa budú podobať na iPhone 13.

Očakávame, že nové smartfóny série Galaxy S22 spoznáme na prelome januára a februára. Ešte predtým sa dočkáme očakávaného modelu Samsung Galaxy S21 FE.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.