Trust Aeroo Folio Stand je obal pre 7 alebo 8“ tablety.

Je určený pre tých, ktorí majú radi tablet na stojane, napríklad pri čítaní obsahu alebo pozeraní filmov. Zároveň je chránený pri prenášaní. Vo vnútri je silno priľnavá plocha pozdĺž obalu. Na ňu sa tablet prilepí a drží skutočne pevne. Ak potrebujete, dá sa kedykoľvek odlepiť a znovu na túto podložku prilepiť. Jediné, čo potrebujete, je udržať ju čistú, aby na ňu nesadal prach.

Puzdro má magnetický prvok, ktorý ho drží v zaklopenom stave. Je to užitočná pomôcka, ak používate tablet napríklad ako druhý displej. Teda chcete pozerať nejaký film alebo si púšťať videá a zároveň pracovať na počítači. V stojanovom režime máte na výber tri uhly náklonu zariadenia. Materiálovo je vonkajšia strana tvrdšia s jemným vzorom proti šmýkaniu. Vnútrajšok je pogumovaný so zjemnením a podobnosťou materiálu látkových nafukovačiek.

19994b_web2016_3_nowat

Cena: 19,99 EUR
Zapožičal: Trust

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júlovo-augustovom vydaní TOUCHIT č. 6/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.