Už sme začali chodiť osobne do firiem a výsledkom sú aj naše povedzme poznávacie reportáže zo zaujímavých miest z celého Slovenska.

Zdravé pracovné prostredie

Nedávnom sme boli na návšteve biznis centra The Spot, ktoré sa nachádza v novom centre Bratislavy. Výborné je, že súčasťou tohto centra je aj pravidelné testovanie na odhalenie nákazy COVID cez službu rychlotest-covid.sk. V dobe našej návštevy sme týmto testom museli prejsť aj my, aby nedošlo k rozneseniu nákazy. V rámci centra potom oceníte kaviareň s vynikajúcou kávou, pričom si môžete vybrať medzi viacerými typmi kávy.

The SpotZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
The Spot – Centrálna knižnica

Kompletná výbava na pracovisku

Ak máte deti, dajú sa umiestniť do škôlky priamo na pracovisku, tiež je tu možnosť dať si raňajky, obedy a večere. Boli sme tu v čase obeda a jedno je chutné a zdravé s dôrazom na zeleninu. Osobne oceňujeme fitko s plnou výbavou, kde si môžete zacvičiť podľa toho, kedy to vyhovuje práve vám. Je tu aj gameroom so stolným futbalom, hojdačka a pribudne aj sauna.

Práca a stretávanie

Samotní ľudia pracujú vo svojich priestoroch (flexibilných alebo fixných) a stretávať sa môžu v tematických zasadačkách. Nám sa páčila zasadačka s námetom Star Wars, rovnako tak zasadačka venovaná predovšetkým pánom so šachom a koženými sedačkami. Celkovo je tu až 59 zasadačiek. Výborné je aj podcastové štúdio s audiovýbavou a výhľad z terasy na nové centrum Bratislavy. V strede je eventové centrum.

Doplnkové služby

Využiť sa dá aj služba nákupu potravín, resp. služba Concierge – teda napr. objednania dovolenky, vybavenie lístkov na kultúrne podujatie a pod. Niektoré z týchto možností sú špeciálne platené, iné sú súčasťou benefitu ako zamestnanca.

The Spot má ďalšie priestory, ktoré sa dajú prezrieť a prípadne objednať. Ide o súkromné kancelárie poskytujúce prostredie na prácu a zároveň využívate výhody, ktoré sme popísali vyššie. V rámci súčasne obsadených priestorov sú tu právne služby špeciálne určené aj pre startupy a duševné vlastníctvo, finančné spoločnosti, sú tu vývojári a distribútori moderných zariadení.

Zdroje: vlastné, The Spot

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.