Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novinka medzi smartfónmi od Huawei, nova 9 SE, zaujala hneď po svojom uvedení na trh kvalitou systému fotoaparátov, špeciálnym vlogovacím režimom a štýlovým dizajnom, vyrobeným ako na mieru pre mladú generáciu.

V zariadení je navyše už predinštalovaná aplikácia Petal Clip, ktorá ponúka praktické a efektné funkcie pre úpravu videí.

Huawei nova 9 SE vie, čo mladí od smartfónu očakávajú. Okrem nárokov na atraktívny dizajn a plynulý výkon neustále rastú požiadavky aj na kvalitu rozlíšenia fotoaparátu. Na to Huawei so svojou novinkou reaguje veľmi presvedčivo. Tento čerstvý člen rodiny radu nova prináša 108Mpx hlavný fotoaparát, 2Mpx hĺbkový objektív a širokouhlý objektív pre ten najlepší možný zážitok z natáčania videí.

Krásne videá hravo

Petal Clip je užívateľsky nenáročná a intuitívna aplikácia pre tvorbu videí. S využitím umelej inteligencie pomáha vytvárať originálny obsah v profesionálnej kvalite s akýmkoľvek tvorivým backgroundom, plným nevšedných efektov. V spojení s výkonnou zostavou fotoaparátu smartfónu Huawei nova 9 SE môžu používatelia sami produkovať pôsobivé umelecké diela prostredníctvom jedinej aplikácie, ktorá je navyše úplne zadarmo.

Kreatívna tvorba pomocou umelej inteligencie a šablón

Tento tvorivý nástroj vybavený modernými technológiami umelej inteligencie ponúka širokú škálu pokročilých funkcií na úpravu videí, ako sú napríklad masky na tvár a rôzne filtre. Okrem toho poskytuje množstvo šablón, samolepiek, hudby, fontov a ďalších vychytávok, vďaka ktorým môžu kreatívci ľahko spracovávať kvalitné zábery a posunúť svoju tvorbu ešte o úroveň vyššie.

Jednoduché ovládanie

Petal Clip disponuje bohatým množstvom šablón, vďaka ktorým môžete bez námahy ľahko pripravovať zaujímavé a predovšetkým originálne videá. Postup je úplne jednoduchý. Akonáhle si vyberiete svoju obľúbenú šablónu, jednoduchým stlačením tlačidla „ŠTART“ ju aktivujete a ďalej už len vyberiete videá alebo obrázky, ktoré chcete upraviť. S profesionálnym duom nova 9 SE a aplikácie Petal Clip môžete vytvárať krásne a pôsobivé videá, ktoré zanechajú dojem.

Huawei nova 9 SE je na Slovensku v predaji za cenu 349 eur vo farbách Crystal Blue, Pearl White a Midnight Black. V priebehu apríla zaradia novinku do ponuky aj vybraní mobilní operátori.