Twitter už nejaký čas pracuje na svojej predplatiteľskej službe, v rámci ktorej získate niekoľko funkcií navyše.

Podľa analytičky, Jane Manchun Wong, by mala táto služba stáť 2,99 USD mesačne, teda približne 2,5 eura. Funkcia Twitter Blue ešte nie je oficiálne spustená, no tajomstvom už nie je, v čom budú spočívať jej najväčšie „lákadlá“. Samozrejme, iba pre tých, ktorí túto sociálnu sieť pravidelne navštevujú a sú na nej aktívni.

Twitter

Twitter

Základom Twitter Blue bude úplne nová funkcia „Zbierky“, ktorá používateľom umožní ukladať si a prehľadne organizovať svoje obľúbené tweety, aby ich neskôr ľahko našli. Ďalšou zaujímavou funkciou je „Undo Tweet“, teda vrátiť tweet, podobne ako to poznáme napr. zo služby Gmail. Ak sa z nejakého dôvodu rozhodnete, že práve publikovaný tweet chcete vrátiť späť, teda zrušiť jeho publikovanie s akýmkoľvek vedľajším dopadom, tak na to budete mať pravdepodobne až 30 sekúnd. To je celkom slušný čas na to, aby ste si rozmysleli, či chcete mať nejaký „rozohnený“ tweet na svojej „time line“.

Ďalšia spoplatnená služba, v rámci Twitter Blue, by mohla pochádzať z aplikácie, resp. od spoločnosti Revue, ktorú Twitter začiatkom tohto roku kúpil. Implementácia služby Revue by mala používateľom pomáhať zverejňovať informačné vestníky na sociálnych sieťach.

Sme zvedaví, ako to bude vyzerať vo finálnej verzii a čo všetko bude platená verzia Twitter Blue v skutočnosti ponúkať. Používate Twitter alebo ide táto sociálna sieť mimo vás?

Zdroj: 9to5mac.com

Prečítajte si aj:

15. máj je tu: Ako sa od dnešného dňa zmení WhatsApp? (DOPLNENÉ)

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE