Neočakávajte veľa zmien.

Správy o nadchádzajúcom rade telefónov iPhone 15 sa objavujú už nejaký ten čas a bude ich stále viac. Veď napokon, ich predstavenie bude už zhruba o tri a pol mesiaca. Portálu MacRumors.com sa teraz podarilo získať makety, ktoré ukazujú dizajn všetkých štyroch budúcich modelov. Pochádzajú od výrobcov puzdier, ktorí chcú mať v predstihu predstavu o tom, ako budú nové modely vyzerať a aké obaly na ne majú pripraviť.

Makety sa na prvý pohľad podobajú aktuálnym iPhonom 14, ale nájde sa zopár rozdielov. Rohy rámov sú oblejšie, čo sa na základe už predtým uniknutých informácií aj predpokladalo. Sú teda príjemnejšie na držanie v rukách a používanie.

Ďalšou zmenou, o ktorej sa už tiež hovorilo, je prepínač na stlmenie vyznáňania. Po novom vraj bude nahradený tlačidlom. Všetky štyri modely zároveň majú namiesto Lightning konektora USB-C port, ako to vyžaduje nová legislatíva Apple. Majú tiež zadný kryt z matného skla, čo bola v minulosti doména Pro verzií.

Pokiaľ ide o fotoaparáty, najvyšší model iPhone 15 Pro Max zrejme dostane periskopový objektív so šesťnásobným zoomom, ale inak sa ostrovčeky fotoaparátov podľa týchto atrap nezmenia a budú sa dizajnovo ponášať na iPhone 14.

iPhone 15 maketyZdroj: MacRumors.com

Zdroj: MacRumors.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.