Zaujal vás koncept modulov v prípade telefónov Lenovo Moto Z?

Niečo podobné sa snažia výrobcovia príslušenstva vymyslieť aj pre iPhone a aktuálne najlepšie riešenie má pravdepodobne spoločnosť OtterBox. Tá prišla s konceptom univerzálneho ochranného obalu uniVERSE Case.

Príslušenstvo má ochrániť vaše zariadenie v prípade pádu, avšak jeho spodná časť slúži na pripojenie iných modulov s extra funkcionalitou. Ponuka modulov je pomerne bohatá, najmä v porovnaní s konkurenčnými riešeniami. K obalu si tak môžete dokúpiť modul s funkciou peňaženky, držiaka na bicykel, powerbanky atď. Výrobca má v ponuke dokonca aj statív, ktorý sa prichytí k obalu, reproduktory alebo modul pre bezdrôtové platby.

Možností je veľa, avšak uniVERSE nie je lacný špás. Samotný ochranný obal, ktorý sám o sebe nemá žiadnu funkciu okrem ochrany, stojí 50 eur. A cena lepších modulov štartuje od 40 eur.

Cena: 50 EUR
Zapožičal: OtterBox

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 5/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit