Hovorí sa, že univerzálne hodinky neexistujú.

Väčšina z nás má doma v šuplíku kolekciu elegantných hodiniek, ktoré vyberieme raz za rok, pretože pre nás majú väčší význam tie, ktoré nás na konci dňa potešia správou o prejdených krokoch a spálených kalóriách. Čo ak by sme ale mali hodinky, ktoré zvládnu oboje? Odpoveďou na tieto prosby sú Huawei Watch GT 3 Pro – výkonné zvnútra, krásne zvonku.

Aj keď treba uznať, že v Huawei si dali ťažkú úlohu, výrobca prišiel s hodinkami, ktoré perfektne spĺňajú každodenné potreby a zároveň povýšili dizajn na úplne novú úroveň. V hodinárskom svete sa totiž používa množstvo materiálov. Medzi tie prémiovejšie patria cenné kovy ako bronz, zlato či špeciálne kovy, ako napríklad titán. Ten je totiž mimoriadne odolný, pevný a zároveň ľahký. Práve po ňom siahol Huawei pri výrobe pánskeho variantu s rozmerom 46 mm. Dočkali sme sa tak nielen skutočne pekného vzhľadu smart hodiniek, ale tiež kvalitného a trvácneho materiálu, vďaka čomu odolajú naozaj aj tomu najhrubšiemu zaobchádzaniu. 

Dámsky variant, ktorý prichádza v decentnejšom 43 mm rozmere, sa môže tiež pýšiť prémiovým materiálom púzdra či náramku. Keramika je v hodinárskom svete považovaná za prestížny materiál, ktorý ponúka vysokú pevnosť a lesk, no tiež odolnosť voči UV žiareniu, vďaka čomu si hodinky zachovajú svoju krásnu perleťovú farbu prakticky naveky. 

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Nezabudnú na vaše zdravie

Okrem dizajnu, ktorý môžete poľahky skombinovať so športovým outfitom, rovnako ako aj spoločenskými šatami či oblekom, je hlavnou devízou nových smart hodiniek ich technologická výbava. Veľký prehľadný displej je už štandardom, no tieto hodinky idú ešte ďalej! Po novom si s nimi zmeriate EKG (funkcia bude dostupná v druhej polovici tohto roka) a výsledok merania môžete poslať svojmu lekárovi a konzultovať s ním prípadné problémy.

Okrem toho vám hodinky budú monitorovať tep, hladinu kyslíka v krvi (SpO2) – dôležitý faktor najmä posledných dvoch rokov, ale tiež zhodnotia váš spánok či dohliadnu v prípade žien na menštruačný cyklus. V prehľadnej aplikácii Huawei Health uvidíte všetky potrebné detaily, navyše hodinky upozornia, ak príde k výkyvu od normálneho režimu. Vaše zdravie je tak ešte viac vo vašich rukách.

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Športujte vo veľkom

Smart hodinky sa stali neoddeliteľnou súčasťou nášho športovania. Monitorujú nás pri behu, bicyklovaní či pri ostatných aktivitách. Nie každý z nás však iba behá alebo bicykluje. Huawei myslel aj na ostatných, preto v hodinkách nájdeme desiatky tréningov, ku ktorým tentoraz pribudol aj tréning dychu, aby si vydržal pod vodou čo najdlhšie, ako aj meranie času a hĺbky pod hladinou vody. Výborná vec najmä pre freediverov, ktorí ocenia vodeodolnosť 5 ATM a odolnosť voči slanej či sladkej vode. S hodinkami sa tak môžete bez problémov potápať a vďaka veľkému displeju budete vždy informovaní o tom, ako dlho si pod hladinou a kedy by ste sa mali vynoriť.

Golfisti zasa ocenia vylepšený golfový režim s mapou ihrísk, ktoré budú postupne počas tohto roka pribúdať. S hodinkami tak budete vedieť všetky cenné informácie na to, aby ste na greene dosiahli čo najlepšie skóre.

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Baterku pustite z hlavy

V neposlednom rade je obrovskou výhodou týchto hodiniek ich výdrž. Pánsky variant sľubuje výdrž až 14 dní, zatiaľ čo dámsky variant vydrží 7 dní bez nabíjačky. Na dovolenku či predĺžený víkend tak nebudete musieť nosiť nabíjačku. Vďaka obrovskej výdrži tak budú hodinky vždy pripravené sprevádzať vás, kamkoľvek sa vyberiete.

Pánske Huawei Watch GT 3 Pro nájdete vo vybraných obchodoch už od 379 eur, zatiaľ čo dámsky variant štartuje na 439 eur. K obom hodinkám pritom až do 19. júna dostanete bonus v podobe Huawei Watch GT 2 (ak si zakúpite pánske hodinky) alebo Huawei Freebuds Lipstick (ak si zakúpite dámske hodinky).

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Článok vznikol v spolupráci s Huawei.

Prečítajte si aj: