V každej domácnosti sa uživí univerzálny nástroj, ktorým môžete niečo vyrezať, zbrúsiť a jednoducho povedané prispôsobiť všetko tak, aby to nakoniec sadlo.

Pílka je najpoužívanejší nástrojZdroj: TOUCHIT.sk
Pílka je najpoužívanejší nástroj

Presne takýmto nástrojom je multifunkčné náradie PMFW 310 D2. Je to univerzálne použiteľná kmitavá technika na pílenie, delenie, škrabanie a brúsenie.

Nastavenie rýchlosti kmitaniaZdroj: TOUCHIT.sk
Nastavenie rýchlosti kmitania

Pomocou prvku v zadnej časti planulo nastavujete rýchlosť kmitania. Výhodou je aj beznástrojová výmena príslušenstva. Nepotrebujete teda tradičný imbusový kľúč, náradie vymieňate uvoľnením pridržiavacej páčky.

Uvoľňovací prvok pre výmenu náradiaZdroj: TOUCHIT.sk
Uvoľňovací prvok pre výmenu náradia

Aby ste v čistej domácnosti nenarobili viac škody ako osohu, môžete na tento nástroj pripojiť adaptér na odsávanie prachu napr. pomocou vysávača. Toto multifunkčné náradie sa ľahko drží v ruke, má ergonomický tvar s mäkkým držadlom a robustnou kovovou hlavou.

Ergonomický tvar náradia a adaptér na odsávanie prachuZdroj: TOUCHIT.sk
Ergonomický tvar náradia a adaptér na odsávanie prachu

Súčasťou dodávky je aj príslušenstvo: dva pílové listy, jeden segmentový pílový list, škrabka, delta brúsna doska k tomu 18 brúsnych listov a tiež spomenutý adaptér na odsávanie prachu.

Kompletná výbava príslušenstvaZdroj: TOUCHIT.sk
Kompletná výbava príslušenstva

Menovitý príkon je 310 W, otáčky sa dajú prispôsobiť od 15 000 do 21 000 ot/min. Kábel má dĺžku 4 metre, hmotnosť tohto náradia je okolo 1,5 kg.

Prenosný kufrík pre PMFW 310 D2Zdroj: TOUCHIT.sk
Prenosný kufrík pre PMFW 310 D2

K tomuto náradiu sa dá prikúpiť aj rozširujúce súprava príslušenstva za 2 eurá. Píliť sa takto dá drevo, sadrokartón, kov ale aj dlaždice.

Cena: 34,99 eur

Zdroje: LIDL, vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.