Ak uvažujete nad zmenou internetového poskytovateľa, prípadne premýšľate, od ktorej spoločnosti budete mať internet vo vašej novej domácnosti, špeciálna ponuka od UPC by vás nemala obísť.

Viac ako 50 TV staníc úplne zadarmo

Práve spoločnosť UPC ponúka vo svojej najnovšej akcii televíziu k internetu bezplatne, a to na celé dva roky. Ak si ako nový zákazník objednáte balíček internetu s televíziou, celé dva roky platíte len za internet. K nemu dostanete zadarmo balíček TV Klasik, ktorý momentálne obsahuje ponuku až 58 televíznych staníc. Užívateľ hradí iba symbolické nájomné za prijímacie zariadenie – set-top box.

Ďalšie výhody balíčka Internetu s TV od UPC:

  • v cene internetová televízia Horizon GO, ktorú sledujete kdekoľvek v rámci EÚ až na 3 zariadeniach súčasne,
  • prémiový Wi-Fi modem, ktorý zaručuje rýchle a stabilné pripojenie v celom byte,
  • bezkonkurenčný počet televíznych staníc, ktoré sú v HD kvalite,
  • tematický balíček TV programov podľa vašej vlastnej preferencie,
  • bezplatná pevná linka,
  • bezplatné pripojenie až na 87-tisíc internetových hotspotov po celom Slovensku.
UPC logo
Zdroj: UPC

Čím rýchlejší internet, tým väčšia zľava

V prípade, že nemáte záujem o využívanie oboch služieb a radi by ste využívali len internetové pripojenie alebo iba televíziu, UPC vám znova vyjde v ústrety. Ak si až do 12. 1. 2022 objednáte ako nový zákazník od spoločnosti UPC internet, získavate zľavu až do výšky štyroch eur mesačne z bežnej ceny. Čím rýchlejší internet si objednáte, tým vyššiu zľavu má pre vás UPC nachystanú. Navyše, táto zľava trvá počas celej 24-mesačnej viazanosti.

Koniec vysokým poplatkom

Ďalším benefitom pre stále váhajúcich klientov môže byť aj fakt, že vstupné poplatky za zavedenie internetového pripojenia či televízie sa v UPC takisto rapídne znižujú. Počas prebiehajúcej jesennej akcie záujemcov k sieti pripojí autorizovaný technik UPC už za 9 €, čím ušetríte nemalé finančné prostriedky.

Ak ešte stále nie ste rozhodnutí, od koho si do vašej domácnosti necháte zaviesť internet či televíziu, určite si pozorne prezrite, čo vám ponúka spoločnosť UPC. Takáto ponuka internetu a televízie tu ešte nebola.

Zdroj: UPC