Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, rozširuje digitálne služby v ďalších troch lokalitách na západnom Slovensku.

Digitálne triple play so značkou UPC boli v týchto dňoch sprístupnené v meste Modra, v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves a v obci Topoľníky, pri Dunajskej Strede. Obyvatelia v týchto lokalitách budú môcť naplno užívať všetky výhody digitálnych služieb, vrátane digitálnej káblovej televízie UPC Digital a mobilnej televízie Horizon Go, optického superrýchleho internetu a pevnej telefónnej linky.

 „Som rád, že sme výhody a prednosti digitálneho sveta sprístupnili aj obyvateľom Modry, Devínskej Novej Vsi a Topoľníkov. V súčasnosti sú naše služby dostupné pre takmer 550 000 domácností v 45 mestách na Slovensku, a v trende približovať ich užívateľom v nových lokalitách budeme pokračovať naďalej,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC Česká republika a UPC Slovenská republika Martin Miller.

UPC triple play = viac sily, viac zábavy: Zákazníci v uvedených lokalitách sa môžu tešiť na digitálnu televíziu s ponukou programov všetkých žánrov, vrátane HD programov, optický dátovo nelimitovaný internet a telefónne služby umožňujúce volať neobmedzene bezplatne v sieti UPC a za výhodné ceny v rámci Európy a sveta. Ešte viac zábavy bez limitov si zákazníci užijú aj vďaka službe Wi-Free, ktorá internetovým zákazníkom UPC umožňuje bezplatné pripojenie na internet aj mimo domova, ako aj vďaka mobilnej televízii Horizon Go, s ktorou môžete svoje obľúbené stanice prostredníctvom internetového pripojenia sledovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku. Divácky zážitok obohatí taktiež mobilná videotéka MyPrime, s ponukou až 1600 filmových a seriálových titulov.

Digitálne služby UPC už v 35 mestách: Spoločnosť UPC ponúka svoje služby spolu v 45 mestách na Slovensku, z toho v 35 mestách prevádzkuje kompletné digitálne triple play služby. Triple play služby sú šírené po najmodernejšej FTTB (Fiber-to-the-Building) alebo opticko-koaxiálnej sieti, ktorej priemernú trasu od centra siete k užívateľovi tvorí z 95% optický kábel Prevádzka internetovej služby Fiber Power je založená na inovatívnej technologickej platforme EuroDOCSIS 3.0, najnovšieho štandardu určeného na dátovú komunikáciu prostredníctvom káblových sietí.