Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Digitálne triple play služby UPC v Nitre budú poskytované po najmodernejšej optickej FTTB sieti

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, sprístupní v piatok 5. júna svoje digitálne triple play služby v meste Nitra. Výhody a prednosti digitálnej káblovej televízie, spoľahlivého optického internetu a výhodného telefonovania so značkou UPC si tak už budú môcť užívať aj obyvatelia mesta pod Zoborom. Služby UPC budú v Nitre postupne dostupné pre viac ako 20 000 domácností a poskytované po novovybudovanej najmodernejšej optickej sieti FTTB (Fiber To The Building).

 Zákazníci v Nitre sa môžu tešiť na kvalitné služby digitálnej televízie s ponukou viac ako 160 programov, optický dátovo nelimitovaný internet s rýchlosťou až do 300 Mbit/s a telefónne služby umožňujúce volať neobmedzene bezplatne v sieti UPC a za výhodné ceny v rámci Európy a sveta. Ako bonus, každý zákazník digitálnej televízie získa službu Horizon Go, s ktorou môže prostredníctvom internetového pripojenia sledovať viac ako 60 staníc kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku, na tablete, notebooku či smarfóne.

„Spoločnosť UPC spája svojich zákazníkov s digitálnym svetom, a umožňuje im odhaľovať a užívať si nekonečné možnosti. Som rád, že všetky výhody a benefity našich služieb môžeme teraz ponúknuť aj obyvateľom mesta Nitra,“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller. Ako dodal, zákazníci v Nitre sa môžu tešiť na najmodernejšie digitálne triple play služby, ktorých zárukou okrem nonstop zákazníckej starostlivosti je aj špičková optická infraštruktúra.

 Nové zákaznícke stredisko v Nitre: Spoločnosť UPC súčasne s uvedením svojich služieb otvára v Nitre aj svoje zákaznícke stredisko. Nové moderné stredisko privíta návštevníkov od 5. júna v OC Centro na Akademickej ul. 1/a, a bude otvorené 7 dní v týždni, denne od 9:00 do 21:00 hod.

 UPC – viac zábavy, viac radosti pre celú rodinu: Záujemcovia o služby UPC si môžu vybrať spomedzi celého radu triple play balíčkov, šitých na mieru pre rôzne skupiny užívateľov, za zvýhodnenú cenu už od 15 Eur mesačne. V cene mesačného paušálu užívateľ získa aj WiFi modem a HD set-top box, s ktorým si môže vychutnať sledovanie televíznych programov s vysokým rozlíšením. V rámci aktuálnej akcie pri príležitosti uvedenia služieb UPC v meste Nitra, zákazník získa okrem zvýhodnenej kampaňovej ceny aj bonusovú zľavu v podobe všetkých služieb na celé 3 mesiace bezplatne.

 UPC už v 43 mestách Slovenska: Spoločnosť UPC BROABAND SLOVAKIA patrí medzi najväčších poskytovateľov televíznych, internetových a telefónnych služieb v Slovenskej republike, ktoré sú teraz dostupné už pre obyvateľov 43 miest. Pre svojich zákazníkov neustále skvalitňuje a inovuje služby, ktoré zahrnujú digitálnu TV s ponukou viac ako 160 programov všetkých žánrov vrátane vysielania v HD kvalite, internetu s rýchlosťou až do 300 Mbit/s, ako aj telefónne služby umožňujúce volať neobmedzene bezplatne v sieti UPC a za výhodné ceny v rámci Európy a sveta.

Podrobnejšie informácie o službách UPC získate taktiež na webe www.upc.sk, na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, ako i na profile UPC na Facebooku.

 

Značky: