Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčší káblový operátor na Slovensku, uviedla online videotéku MyPrime. MyPrime ponúka neobmedzený prístup k sledovaniu viac ako 900 filmov, seriálov, dokumentov a detských rozprávok, ktoré sú teraz zákazníkom dostupné prostredníctvom internetového pripojenia kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku. So službou MyPrime získavajú zákazníci digitálnej televízie UPC za mesačný paušál tisíce hodín neobmedzenej televíznej zábavy.

MyPrime môžu zákazníci sledovať online a bez reklám, prostredníctvom aplikácie Horizon Go na smartfóne, tablete alebo notebooku. Za mesačné predplatné získajú neobmedzený prístup k sledovaniu ľubovoľného počtu filmov, seriálov, dokumentov a rozprávok, ktoré bude spoločnosť UPC pravidelne obmieňať a rozširovať o nové tituly.

Súčasťou ponuky MyPrime sú napríklad filmy Dvojitý agent, Odplata: 96 hodín, Pelíšky, Príbeh kmotra, Bathory, Želary, ako aj rozprávky Krtkove dobrodružstvá, Garfield, Pasca na žraloka, Bolek a Lolek, a taktiež seriály ako Grand Hotel či Tudorovci.

“Služba My Prime predstavuje ďalší posun v televíznej evolúcii, ktorý poskytne zákazníkom slobodu a flexibilitu v prístupe k video obsahu kedykoľvek a bez obmedzení. MyPrime ponúka veľký počet atraktívnych filmov a seriálov, no toto je iba začiatok. Ponuku plánujeme rozširovať o ďalšie tituly, pričom sa budeme riadiť želaniami našich zákazníkov,” povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Videotéku MyPrime je možné sledovať prostredníctvom online televízie Horizon Go, ktorá umožňuje zákazníkom spoločnosti UPC prostredníctvom internetového pripojenia sledovať až 75 obľúbených televíznych staníc, vrátane HD programov. Horizon Go a videotéku MyPrime môžu zákazníci sledovať až na 3 zariadeniach súčasne, napr. na mobile, tablete alebo na počítači. Horizon Go a MyPrime sú dostupné cez operačné systémy iOS a Android alebo na webe www.upc.sk a www.horizon.tv. Akciová cena za sledovanie všetkých titulov vo videotéke MyPrime, z ktorých zhruba jedna tretina je v HD kvalite, je iba 2 Eurá mesačne. Zákazníci s balíčkom digitálnej káblovej televízie Exclusive získavajú videotéku MyPrime v cene služby, bez dodatočných poplatkov.

Ďalšie informácie o službe MyPrime záujemcovia získajú na UPC Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres a na weboch www.upc.sk/myprime. Viac informácií získate taktiež na profile UPC na Facebooku alebo na zákazníckych strediskách spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

 

Značky: