Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Príprava menu s vynikajúcimi chuťovými vlastnosťami nemusí trvať hodiny.

Samsung uvádza na slovenský trh novú smart mikrovlnnú rúru MW7000K, s ktorou je varenie rýchle, jednoduché a so šťavnatým výsledkom. A navyše ku kúpe dostane každý zákazník darček v podobe kuchárskej knihy Moje jedlo 2 od Martina Pyca Rauscha.

Technológia „HotBlast“ predstavuje úplne nový spôsob varenia. Horúci vzduch prúdiaci 52 otvormi vo vrchnej časti rúry smeruje priamo na pokrm. Vďaka veľmi krátkej dobe pečenia je jedlo na povrchu chrumkavé a vo vnútri šťavnaté rovnako ako pri pečení v klasickej rúre.

Samsung_mikrovlnka_web2016_3_nowat

„Životný štýl dneška je charakteristický svojím dôrazom na čas. Nechceme, alebo si nemôžeme dovoliť čakať, až sa nám za dve hodiny upečie jedlo v rúre. Samsung ponúka riešenie v podobe mikrovlnnej rúry, ktorá dokáže upiecť večeru rovnako kvalitne ako klasická teplovzdušná, avšak oveľa rýchlejšie,“ hovorí Tomáš Brida, produktový manažér v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Smart mikrovlnka s technológiou HotBlast svojim používateľom poskytne mnoho funkcií, či už chcú piecť, smažiť, vyrobiť si domáci jogurt, alebo nechať vykysnúť cesto.“

U bežných mikrovlnných rúr sa občas stáva, že je pokrm opečený len sčasti. Samsung MW7000K je preto vybavená dostatočne veľkým grilom Wide Grill, ktorý distribuuje horúci vzduch rovnomerne na celých 99% plochy ohrievaného jedla.

hotblast_web2016_3_nowat

Špeciálny tanier Crusty plate opeká zmrazené lahôdky, ako sú pizza, bagety alebo kuracie kúsky rovnomerne, dozlatista a vytvára dokonalú chrumkavú krustu. Vynikajúca pizza je upečená už za 13 minút, čo je najrýchlejší čas v porovnaní s konkurenčnými modelmi. Navyše sa na tanieri Crusty plate dajú pripraviť aj obľúbené vyprážané pokrmy, avšak vďaka unikátnej technológii SLIM FRY bez kvapky oleja.

Smart mikrovlnná rúra Samsung MW7000K je v predaji za 363 €.

Značky: