Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

U.S. News Best Cars, uznávaný automobilový kanál amerického  mediálneho koncernu U.S. News & World Report je známy svojimi rebríčkami, analýzami a radami pre vodičov. Značku Lexus ocenil za najlepší program predaja certifikovaných jazdených vozidiel.

Ocenenie Best Certified Pre-Owned Program udelili na základe rebríčkov spokojnosti kupujúcich použitých automobilov a analýz firemných parametrov predaja týchto vozidiel. Program Lexusu v Spojených štátoch bol ocenený preto, že klientom zaručuje maximálny komfort vďaka dĺžke a podmienkam záruky, dodatočným výhodám a spoľahlivosti ponúkaných vozidiel.

„Program značky Lexus dáva kupujúcim istotu dobrej kúpy,”  zhodnotil Jamie Page Deaton, vedúci redaktor U.S. News Best Cars  „Ochrana v rámci záruky a podmienky sú vynikajúce a  pri tradičnej spoľahlivosti vozidiel Lexus je veľká pravdepodobnosť, že využitie záruky ani nebude potrebné.”

Záruka na jazdené vozidlá tejto značky  trvá dva roky a nie je ohraničená najazdenými kilometrami.    Zákazníci majú nárok na asistenčné služby, bezplatné náhradné vozidlo a právo na štyri bezplatné kontroly v priebehu dvoch rokoch alebo po 32-tisíc najazdených kilometroch.

U.S. News Best Cars zverejňuje od roku  2007 roku rebríčky väčšiny automobilov, ktoré sa objavia na americkom trhu a každý rok udeľuje ocenenia najlepším automobilom, motoristickým značkám, rodinným autám atď.  Portál U.S. News Best Cars navštívi v priebehu roka viac ako 65 miliónov návštevníkov, z ktorých väčšina sa zaujíma o kúpu vozidla. Až 80 percent nových majiteľov áut sa v ankete vyjadrilo, že pri rozhodovaní o výbere vozidla využilo informácie z tohto portálu.

Značky: